Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a legdurvább, legcikibb randis élménye?
Figyelt kérdés
Nekem az , mikor egy házibuliiban megismertem egy csajt , meg akartam csókolni , de egy részeg srác izomból kivágta az ajtót ami engem hátbavert (fal volt a csaj háta mögött), erre én meg lefejeltem a csaj orrát amiből elkezdett ömleni a vér :S
Azóta nem beszéltünk , nem értem miért xD
2010. júl. 12. 09:15
11/36 Funktasztikus válasza:
aztaa nem semmi még nekem nem volt:Sde eljön az idö;)
12/36 anonim válasza:
1szer megismerkedtem 1jogász gyerekkel.Elsétáltunk a Margitszigetre azt hittem nah végre vmi értelmes hímegyedre akadtam,első randin elkezdett dumálni a szakmájáról akkor még érdekelt is a téma..második randin ismét előjött a kocka énje..már akkor kezdtem gondolkodni..de jó egye kutya elmentem a harmadik randira is meghívott egy nívós kávézóba elkezdtünk ismét beszélgetni a paragrafusokról már kezdett vörösödni a fejem majd fél óra után beszólt hogy pár perc és itt lesz a jogászhaverja is..nah ekkor lett tele a pohár,szó nélkül felálltam a kávézóból és otthagytam:)
13/36 anonim válasza:
13:31-es
biologushallgatok nem erdekelnek?:D
14/36 anonim válasza:
Nem,s miről beszélgessünk?:Daz állatok szaporodásáról?:Pazt hiszem vhogy innentől kezdve vhogy az egyetemista srácoktól elment a kedvicsem.:(
15/36 anonim válasza:
Hűha hát ez nekem elég ciki volt:DElöszőr ismerkedtem netes társkeresőn,beszéltem párszor a pasival persze kép nélkül,írtam neki mutasson már arcot magáról,de folyton arra hivatkozott hogy ő sok csajnak bejön..hát próba cseresznye alapon összehoztunk 1 talit.Hát mit ne mondjak teljesen ki voltam,a srác ritka ronda volt,1szerűen kész voltam,mivel nem voltam gyakorlott a lelépős taktikában s nagyon kedves is volt(kezében szál rózsa tábla csokival várt)nem volt szívem rögtön elküldeni,így elmentünk sétálni,közben azon agyaltam mit is találhatnék ki hogy lekoptassam 1életre.Elkezdett beszélni magáról hogy még nem akar családot stb,na ekkor hirtelen eszembe ötlött 1jó dolog.:DBeszóltam neki hogy tulajdonképpen engem 3kicsi gyerek vár otthon akiknek apát keresek(természetesen nincs 1se)hát több se kellett a pasinak,bár nagyon csinosnak tartott,de azon nyomban le is blokkolt és elegánsan távozott.:D:DSzerencsémre.
16/36 anonim válasza:
Legdurvább randis élmény? Igazából bnőmmel volt tegnap, kibilincseltem az ágyhoz, beragasztottam a száját, és megdugtam :D élvezte :)
17/36 anonim válasza:
02:07 nagyon jó ötlet =DDDD
L/16
18/36 anonim válasza:
a pasinak valami fehér szinü cucc termelődött a szája sarkában, és kb 1 óra hosszáig a fingról -vagy ahogy ő nevezte, garambról- beszélt. -.-"
L/17
19/36 anonim válasza:
Ültünk egy bárba a sráccal ..Egyszer azon vettem észre , magam hogy a srác fel áll ésmondja h nem sokájön jól van azt hittem h csak elmegy pisilni a wcre erre haza ment mert rájöt a hasmas -.-" egy órát vártam rá ... :S
20/36 anonim válasza:
nekem olyan volt h első randi volt egy sráccal és végig az exéről beszélt h milyen volt meg stb stb. elhivott egy 2. randira hát belementem mert gondoltam csak mesélt kicsit az exéről na hát nem 2. randin is folyamatosan róla volt szó mind1 adtam neki még 1 esélyt és ugy beszéltük meg h sms-t ir h mikor talljunk hát az smsben az állt h a duna plázánál találkozzunk(nekem az nagyon messze van azt tudni kell:D) visszairetam neki h miért olyan messze erre visszaír h jah bocsi az exemnek akartam küldeni nah mondanom se kell h azonnal lemondtam a 3. randit és soha többé nem beszéltem vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!