Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se megbocsátható, ha fél órát késik a nő az első randiról?
Figyelt kérdés
Múltkor randim volt egy nővel, viszont ő vagy fél órát késett. Már jóval előtte megbeszéltük az időpontot, alakíthatta volna úgy, hogy odaérjen időben. Azóta nem is kerestem.
Szerintetek túl gondoltam ezt az egészet, vagy igazam van?
2019. júl. 29. 22:12
11/12 anonim válasza:
Megbocsátható, ha indokolt.
Szólt, hogy nem ér oda?
Miért késett?
12/12 anonim válasza:
😊
Késett, de elment. Ez miatt csak várnod kellet, vagy lekéstetek valamit, vagy idősávban volt a randi, és 30perccel rövidebb lett?
Én magam állandó késő vagyok, és sose zavar, ha a másik fél késik. Ha zavar, hogy már várom egy ideje, akkor írok neki, ha ő nem tette.
Specc én azért kések most is, mert csodásan működik az M3as metró, persze jelzem etc, de ember tervez isten végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!