Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan pasival, aki nem doglozott még 20on évesen, nem akar, és valószínűleg nem a fog?
Tipikus anyuci apuci kisfiáról van szó aki a szüleivel él.
Nekem ez nem fér bele, de kicsit fáj mert megkedveltem. De sajnos kijelentette hogy ő nem fog amíg kap néha egy kis pénzt otthon amiből tudja finanszírozni a hobbiját meg egy két randit.
Köszönöm a válaszokat
Attól félek hogy nem lennék rá hatással de megpróbálok beszélni vele. Hogy ez bizony így nem élet.
Sose a jelent nézd, hanem a jövőt. Most ilyen, megteheti, valójában nem csak az ő hibája, hiszen ha a szülei nem adnának neki lóvét, akkor kényszerítve lenne, h ő szerezzen.
Ha látod benne, h nincs teljesen elveszve, akkor beszéld meg vele, hiszen az is lehet, h a szülei valami menő vállalkozók és pénzelik a halálig, utána meg úgyis övé a cég. :D Szóval innen ezt nem tudni.
Biztos jokepu a srac..... Itt jon le, hogy tulnyomo reszben a kulso szamit :)
F
Számít a külső,kinek nem?
Te össze jönnél valami bűn ronda nővel?
Nem hinném.
Szégyen?
Hát lehet igazad van. Főleg hogy semmire nem jutottam.
Mondtam neki hagyjuk az egészet, persze ő keres azóta is.
Én beszéltem vele, próbálkoztam. Hiába. Nem leszek ilyen emberrel inkább.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!