Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan pasival, aki nem doglozott még 20on évesen, nem akar, és valószínűleg nem a fog?

Figyelt kérdés

Tipikus anyuci apuci kisfiáról van szó aki a szüleivel él.

Nekem ez nem fér bele, de kicsit fáj mert megkedveltem. De sajnos kijelentette hogy ő nem fog amíg kap néha egy kis pénzt otthon amiből tudja finanszírozni a hobbiját meg egy két randit.

2019. júl. 29. 19:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Attól félek hogy nem lennék rá hatással de megpróbálok beszélni vele. Hogy ez bizony így nem élet.

2019. júl. 29. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Életképtelen sz*rdarab.
2019. júl. 29. 21:55
 13/17 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Sose a jelent nézd, hanem a jövőt. Most ilyen, megteheti, valójában nem csak az ő hibája, hiszen ha a szülei nem adnának neki lóvét, akkor kényszerítve lenne, h ő szerezzen.

Ha látod benne, h nincs teljesen elveszve, akkor beszéld meg vele, hiszen az is lehet, h a szülei valami menő vállalkozók és pénzelik a halálig, utána meg úgyis övé a cég. :D Szóval innen ezt nem tudni.

2019. júl. 29. 22:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Szégyen, hogy ilyen emberek esélyt kapnak kapcsolatra és a nő akarja rávenni ezt a balherét a munkára. Szégyen, hogy egyáltalán agyalsz ezen. 31F
2019. júl. 29. 23:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Kellene a francnak
2019. júl. 30. 00:35
 16/17 anonim ***** válasza:
49%

Biztos jokepu a srac..... Itt jon le, hogy tulnyomo reszben a kulso szamit :)

F

2019. júl. 30. 06:48
 17/17 A kérdező kommentje:

Számít a külső,kinek nem?

Te össze jönnél valami bűn ronda nővel?

Nem hinném.

Szégyen?

Hát lehet igazad van. Főleg hogy semmire nem jutottam.

Mondtam neki hagyjuk az egészet, persze ő keres azóta is.

Én beszéltem vele, próbálkoztam. Hiába. Nem leszek ilyen emberrel inkább.

Köszi a válaszokat!

2019. aug. 3. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!