Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szánnátok időt egy kedves, udvarias és nem kicsapongó férfira, ha randiról lenne szó?
Megvallom őszintén, hogy a vasárnapi unalom hozta a kérdést, viszont érdekelne néhány vélemény.
"Mint néma csónak parttól az éjszakába, úgy távolodik lelkemtől a lelked. Vágyakozásod sötét hullámain úgy siklik tova s mindig távolabb, mintha sohase jönne vissza többé. Tudom, a hajnal hasadását várod, tudom, a kelő napot köszöntöd holnap. S míg hívő vággyal tovasiklasz tőlem, alattad örvény, fölötted vihar van. Fuss csak, repülj hát, rajta! könnyű csónak. Ha vágyad örvénylő vizei elsimultak, vihar múltán, ha nyári nap ragyog, az örök mámort, majd ha sehol se lelted: vissza fog térni lelkemhez a lelked, mert az örök part – mégis – én vagyok."
30/F
Én sose produkálom magam, még a gitárt se nagyon veszem kézbe mások előtt, a verseket se tolom senki arcába. Csak nagyon ritka alkalmakon, amikor valami összejövetel van, na akkor jön elő a zenész énem.
Már azt se tudom elképzelni, hogy a nőknek mi jön be.
Én sem tudom, a nőknek mi jön be, NEKEM a ripacskodás nem. Ez a baráti társaságban gitározás olyan nyálas amcsifilmes dolog. Szekunder szégyenérzetem van, ha elképzelek egy ilyen történést.
A perverzek sem jönnek be, na de nehogy már csak ez legyen a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!