Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy csak addig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak addig érdekelnek a nők amíg kihívást jelentenek?

Figyelt kérdés
Még csak le se kell feküdnünk, elég ha látom rajta, hogy bejövök neki vagy igent mond egy randira és utána már elvesztem a lelkesedést.
2019. júl. 27. 07:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
4 ès te mièrt nem akarsz kapcsolatot? ha nem titok persze
2019. júl. 27. 11:37
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Benne van a válaszomban 😀

Lehetne, de nem vagyok társfüggő. Meg a mostani generációban milyen nőt lehetne halászni a zavarosban? Őszintén...

Aki nálam (28) fiatalabb (18-25) az kretén, megbízhatatlan, kattos. Aki idősebb (30+) az beleőrült a sikertelenségbe.

Volt már mindkét korosztály úgyhogy nem találomra mondom. Ahhoz meg, hogy nekiálljak kivételt keresni, se időm, sem akaraterőm nincs mert nem ér annyit a szememben ez az egész, hogy energiát fektessek bele. Ha úgy alakul, hogy valaki megszólít a teremben, utcán, plázában akkor belemegyek a játékba, de már nem olyan céllal megyek oda, hogy sasolok hátha lesz valaki. Nem is nagyon foglalkozom házon kívül a külvilággal.

2019. júl. 27. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Mert még nem nőttél fel.
2019. júl. 27. 11:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Tényleg nem akarok kapcsolatot. Csak nyűg. Sokszor csalódtam már igazából ezért nem akarok.

Valahogy mindig kimutatják a foguk fehérét később. Szóval inkább előtte rövidre zárom. A szex meg azért nem olyan nagy szám mert 40 évesen már volt benne részem bőven.

Viszont ami tényleg kell, hogy meg tudnám kapni ha akarnám, ez önbizalmat ad.

Ennyi nekem elég is.

2019. júl. 27. 19:03
 15/17 anonim ***** válasza:

De amit tőlük megkapsz ennyi idő alatt, az csak egy igen a randira, esetleg egy szex. Ha tovább mennétek, lehet, hogy nekik nem kellenél kapcsolatra. De ha neked ennyi elég és kielégíti az önbizalmadat, akkor miért a kérdés?

Beválasztottál, rossz tapasztalataid voltak, aztán általánosan leírod a kapcsolatokat, hogy csak szar lehet és nyűg. Addig nem is neked való.

2019. aug. 2. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:

"Viszont ami tényleg kell, hogy meg tudnám kapni ha akarnám, ez önbizalmat ad"

Ott a válasz: belső önbizalomhiány, amit ezzel a viselkedéssel kompenzálsz. Bizonyítani akarsz magadnak, az egódnak.

Ha valóban nem érdekelnének ugyanis, akkor nem érdekelne, hogy meg tundád-e kapni ("viszont ami tényleg kell, hogy meg tudnám kapni. Ennyi elég is.")

Nem volt nagy puzzle. ;)

2019. aug. 13. 08:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet mert nem érdekesek.

Mas tipus vagy.

Engem kb ugy kelle elkepzelni mindig pörgök, stresszelek, izgalmas az eletem alapvetöen, haverok buli fanta, erre talalkozom olyannal aki tetszik, elsö illedelmes randi, es fel orakat beszél pl épitményekröl, muzeumrol, de pl szüleiröl is, az eleteröl, nagyon kedves aranyos, tökeletes rendes srac, csak épp a ffit nem lattam benne. Igy nem is tud több kelleni.

Ha egyszer szamodra erdekes vonzo(nem xsak külsöre ertem)növel talalkozol majd akkor te magad akaros hogy ujra talalkozzatok.

Nekem még nem volt 2. randim miota nincs parom. Kivancsi vagyok ki lesz az akit masodjara is latni akarok

2019. aug. 13. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!