Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak addig érdekelnek a nők amíg kihívást jelentenek?
Pacsi haver 😁
Én attól fosok, hogy utána nem állna meg 1 szexnél a dolog, hanem kapcsolatot akarna...
Azt még én már nem akarok...
Azért mert te csak arra vágysz, hogy bejöjj a nőknek, és ez általában teljesül. Mission complete.
Aki kapcsolatot akar az eleve olyan gondolatokat táplál magában, ahol elképzeli hogy milyen a másikkal egy kapcsolatban, ágyban stb. Vagyis nem csak az a cél, hogy tetszik a nőnek.
#4 akkor inkább nemis szexelsz? :D
Csak azért, mert egy nő igent mond randira, még nem könnyen kapható, jesszus, sorba kellett volna állni, mikor az észt osztották...nálad valami pszichés gond lehet, biztos betegesen félsz az elköteleződéstől, vagy nem hiszed el magadról, hogy szerethető vagy, így csak azok érdekelnek, akik sosem tudnának szeretni.
Röviden, téged nem a nőkkel való kölcsönös interakció érdekel, ez kizarólag csak az egodról szól.
Akinke elköteleződési problémája van az olyan, mint a masik valaszoló aki csak dgásra megy.
#4 vagyok.
Nem voltam nővel már fél éve. De úgy igazából nem is hiányzik. Ha rárántok napi 3-4x az ugyanaz. Viszont nem kell ágyneműt cserélni, nem kell valakinek a szeszélyétől függnöm. Igazából így fél tucat nő után nem nagyon elégít már ki a szex. Nem ad olyat amit magamnak ne tudnék megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!