Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg egy lánynak, hogy nekem más kell?
20/F vagyok, és egy lány, akinek még nem volt senkije, teljesen belémzúgott. Viszont az a helyzet, hogy nekem egy másik lány jobban tetszik, pedig egyik sem rossz, sőt. Dehát mégiscsak kell választani. :)
A kiszemelt másik lánynak is igencsak tetszem, sőt, egyre jobban, de ő nincs annyira full kiéhezve rám, mint az első.
Szóval mit tegyek, hogy mondjam meg az elsőnek, hogy én inkább mással lennék? Anélkül, hogy teljesen összetörném a szívét, és akarjon még fiúkkal lenni. Tényleg kedves és szép lány, csakhát mindenkinek csak egy párja lehet.
Köszi!
Egyszerűen és őszintén. Mondd meg, hogy van egy másik lány, akinek ő még a létezéséről sem tud, de neked nagyon tetszik, és ővele szeretnél lenni. Szerintem mást nem is nagyon kell mondani, nem biztos pl., hogy érdemes hozzátenni olyasmit, hogy "de te is tetszel", mert bár ez dicséretnek tűnhet, a lány talán úgy élné meg, hogy mégsem tetszett eléggé, valaki más legyőzte. Annyit kell benne tudatosítani, hogy a döntésed nem az ő leértékelése, hanem egyszerűen csak ez most benned így alakult. Ha látott már kapcsolatokat alakulni, érteni fogja a helyzetet.
Remélhetőleg a párkereséstől sem megy el végleg a kedve (én nem számítanék erre, bár nyilván nem fog örülni a hírnek).
most komolyan, ha összejössz a másikkal akkor csak megtudja, hogy van barátnőd nem????
miért iros, hogy nem vágja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!