Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg egy lánynak ha tetszik nekem?
te mari,rohadt randa vagy baszod
2011. szept. 9. 22:42
Tetszel nekem! - ilyen egyszeru, a tobbi csak tulparazas
2011. szept. 9. 22:43
2011. szept. 9. 22:49
2011. szept. 9. 22:53
2011. szept. 9. 23:00
Láttad a Dumb & Dumber-t? Amikor Lloyd próbálgatja, hogy mit fog mondani a Mary-nek, hogy tetszik neki stb. és éles helyzetben felcseréli zavarában a szavakat:
"Szerinted lenne esélye egy magamfajta lánynak egy magadfajta srácnál? Úgy vágyom egy iskolás fiúra!" :D
Kb így, csak ne legyél zavarban!
2011. szept. 9. 23:02
en most 1 ooraja 2 mondtam meg egynek es nem lett rosz a vege, ugy egybol kell kimondani ,nem lesz baj ne felj !
13/F
2011. szept. 10. 00:24
Az nem úgy van, hogy azt mondod, hogy szereted... legyen jó humorérzéked, az mindig segít. Sokszor előny, mert sokaknak meg nincs (így aztán előnyben lehetsz). Fontos, hogy a másik félnek is legyen. Szerintem az a legritkább, hogy valaki úgy jön össze a másikkal, hogy konkrétan megmondja, hogy tetszik neki. Miután már összejöttek, utána valószínűleg, de szerintem nem ezzel szokott kezdődni.
2011. szept. 10. 00:54
Én odamegyek az utcán is a nőhöz, és bemutatkozás megmondom, hogy szeretném megismerni. van aki megadja a telószámát is...de kapcsolat még nem lett belőle.
2011. szept. 10. 08:07
A módszer mindegy, lényeg h add a tudtára, a többi már csak és kizárólag a külsődön múlik.
2011. szept. 10. 08:11
Kapcsolódó kérdések: