Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek mi értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi értelme?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki az első héten elég lelkes volt. Mindig írogatott. De igazából eléggé elutasító voltam vele, mert nem tartom egy megbízható figurának. Ilyen tipikus szépfiú. Nők liblingje. És sokszor úgy láttam, hogy más nőkkel is írogathat. Mert elég sokat volt online, de sok esetben nekem nem írt. Ráadásul barátnőm megtalálta valami ismerkedős oldalon is. Szóval mondtam neki, hogy mondjon le a kettőnk dologáról, mert nem bízom benne és sztm hazudik is nekem. Ennek ellenére, minden héten rám ír egyszer, mintha mi sem történt volna. Szia. Hogy vagy. Én ma melóztam"

Most komolyan kérdezem, mi értelme ennek? Egyáltalán minek csinálja, ha egyértelműen elküldtem.

2019. júl. 23. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Nincs ebbe semmi meglepő. Nyilván az jobban kell neki, akit nehezebben kaphat meg.
2019. júl. 23. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Veled is van baj.Miből gondod,hogy azért mert online biztosan beszél is valakivel.Lehet csak az oldalon nézelődik.Mióta bűn,ha valaki egyedülálló,akkor fennt legyen társkeresőn?Alapvetően meglehetősen bizalmatlan vagy.

De tegyük fel,hogy igazad van,és egy hazudós,nőcsábász.Azért írogat,mert az ilyeneknek az elutasítás csak még nagyobb lendületet ad,hogy megszerezzen.A kihívás.

2019. júl. 24. 04:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Velem ugyan nincs baj. Ha valaki fontos nekem, mindig keresem, ha nem fontos, akkor sose. Semmi értelme a szórakozásnak.Az emberek többsége sem Facebookon, sem társkereső nemcsak nézelődni szokott.
2019. júl. 24. 06:21
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

Valahol csak megismerted.Aztán azt írod elutasító is voltál vele elejétől kezdve....

Egyedülálló,ezért fennt lenni társkeresőn nem bűn.Mivel Te amùgyis tojtál a fejére,ezért maradt is.De ha nem,és fennt van míg ismerkedtek az sem nagy ügy,mert nem tudja 1 hét után ,hogy összeköltöztök-e majd.Valamint nem tudhatod azt sem,hogy ott lát-e,vagy beszéget egyáltalán olyannal aki szimpatikus neki.Hacsak nem csináltál kamu profilt.

Facebook ha szerinted társkereső,akkor baj van.Elvileg nem az,és sok-sok ember az ismerőseivel tartja ott a kapcsatot,nem ismerkedős csoportok miatt.

2019. júl. 24. 10:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Szerintem tanulj meg olvasni :

"Az emberek többsége sem Facebookon, sem társkeresőn nemcsak nézelődni szokott."

Nem is értem, ha valaki mondatokat sem tud értelmezni, minek kommentel egyáltalán?! Hány éves vagy? 12? Szörnyű...

2019. júl. 24. 23:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Te vagy a szörnyű.Értelmeztem a mondatodat,ne aggódj.Az a baj,hogy nincs agyad,és paranoid vagy.
2019. júl. 25. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!