Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha emiatt nem támogatom az ötletet, hogy a férjem még tovább tanuljon?
Ha munka mellett tenné akkor miért ne?
Ha csak tanulna akkro Nemhsizem ...mert akkor meg jópár évig el kellene tartania valakinek.
Az a véleményem, hogy ha neki ez az álma, akkor kötelességed őt ebben támogatni és segíteni neki. Tanuljatok együtt.
Ha mesterire megy, az csak két év.
Szerintem ha valaki szereti a másikat, akkor támogatja abban, hogy elérje, amire vágyik. Önzés azt mondanod, hogy ne tanuljon tovább, csak azért, mert szerinted nem elég okos vagy neked kényelmetlen.
2 gyerek, főállás mellett én tovább tanultam, és bizony nem 1 évet még rá is húztam, de a férjem mindenben támogatott, vállalta még a gyerekeket is, és a háztartást. Mert a társam. Nem csak arra kellettem, hogy szüljek, a legjobb barátom és társam abban, hogy elérjem, amire vágyok. Ha nem támogatott volna, akkor hatalmasat csalódtam volna benne. Én is bármikor megtenném érte (meg is tettem).
Gondolkodj el azon, hogy mi az, hogy szeretet!
Szerintem ha munka mellett csinálná, akkor miért ne? Nem értem, ennek mi köze van a gyerekvállaláshoz, igazából az anyának nagy törés az életében a szülés, a férfi csak elmegy két hét "apaszabira", aztán minden megy tovább, mint addig, max többet tanul a könyvtárban, ha csendre vágyik, na bumm. Szerintem ez egy jó kezdeményezés, még akkor is, ha teljesen felesleges a diploma maga, én akkor is támogatnám a férjem ilyesmiben, mert ha ez az álma, ebben szeretné kiteljesíteni önmagát, vagy csak simán továbbképzés, akkor is csak a hasznára válik, így vagy úgy.
Nyilván ha ő ezt úgy képzelte, hogy akkor most addig, amíg be nem fejezi a tanulmányait, te tartod el, az más kérdés, de egyébként szerintem nem kéne ezt ellenezni.
Estin/levelezőn simán. Én kimondottan biztattam a párom, hogy tanuljon tovább, mert ez volt a vágya, konkrétan észre sem vettem, hogy egyetemre jár. Olyan volt, mintha munka miatt lett volna távol.
Apám két diplomát szerzett munka/család mellett, szóval számomra ez teljesen normális volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!