Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire fontos egy nőben, hogy hozzátok hasonló iskolai végzettséggel, műveltséggel rendelkezzen?
Ha neked férfiként van mondjuk 2 diplomád, egyik a bölcsészkarról, másik a természettudományi karról, tehát humán és reál területen is jó vagy, plusz magas szinten beszélsz angolul.
Összejössz egy érettségi előtt álló, nálad 12 évvel fiatalabb lánnyal.
De ő nem akar továbbtanulni,illetve olyanok a jegyei, hogy esélytelen bejutnia egyetemre. Angolul alapszinten van, nyelvvizsga nélkül.
Neked a párjaként és többdiplomásként, mennyire lenne fontos, hogy a lány is diplomát szerezzen és tudjon idegen nyelvet?
#19 "A közös nevező az a szocializációs-kulturális közeg aminek a lépcsőfokait minden magasabb végzettségű egyén végigjárja"
Ja, a kocka BME-s meg a pázmányos joghallgató esetében aztán kumulálódik a műveltség, ugyanaz a szocializációs-kulturális közeg, és attól lesznek képesek egymással jól kommunikálni, hogy az egyik bármit tud a tizennégy dimenziós mátrixokról, a másik meg bes.ggelte a magyar államjogot :D
Őszintébb lenne ekkora szocializációs-kulturális háttérrel bevallani, hogy snassz lenne diplomátlan pasival megjelenni a társaságban, nem? :D
Hát én elég sok mindenről tanulok az orvosi egyetemen,de rohadt távol áll a műveltségtől és társaitól😂
Ezeket az ember főleg otthonról hozza szerintem,én is a szüleim miatt tudok beszélni a világ irodalomról és történelemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!