Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ma találkozik egy fiatalkori szerelmével. (Több lenn) Hogyan fogadjam el a helyzetet?
félek hogy smárolnak vagy valami.. legutóbb amikor még nem volt velem a párom akkor is smároltak azt mondta.
Én próbálok toleráns lenni, nem zavar ha más lányokkal flörtöl vagy talizik ezzel a lánnyal. De nyilván egy határt ne lépjen túl..
(+ szerintem a csaj eddig kérette magát és most baromira imponál neki, hogy már foglalt a párom és így játszadozhat vele)
Itt hiaba varsz normalis valaszra egy ilyen kerdesnel, mint latod, mindenki azt irja, hogy h.ulye vagy...
Nagyon toleransnak es liberalisnak tunsz a leirasod alapjan, irigyellek. Szerintem sok stressztol megkimeled magad.
Ezt remelhetoleg a baratod is latja, igy nyugodtan beszelhetsz vele a felelmeidrol, akar megkerdezheted, hogy o hol akarja meghuzni a hatart. Egy ilyen baratnovel oszintek szoktak lenni a pasik.
A masik tanacsom az "Es akkor mi lesz?"-modszer. Mi a legrosszabb, ami tortenhet, ha talalkozik azzal a lannyal? Smarolnak? Es akkor mi lesz? Beleszeret? Es aztan? Es aztan? Tedd fel ezt a kerdest egeszen addig, amig ra nem jossz, hogy a legrosszabb kimenetel sem a vilag vege, nekem ez segiteni szokott:)
28N
Szerintem nem kellene elfogadod. Ez nem korlátozás. Egy kapcsolatban alapnak kellene lennie, hogy nem flörtölünk mással, ès nem találkozhatunk vannak, akivel smarolgatni szoktunk.
Barátok persze...
Aki nem bír magával, mert ez lètszüksèglet, annak nem való párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!