Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam vissza?

Figyelt kérdés

Ma találkozok, majd a volt barátnőmmel.

Tegnap szakított velem, azért mert már nem szerelmes belém.

De mivel, nem voltunk túl sok időt együtt (1 hónap), ezért gondolom, hogy még vissza tudom szerezni, mert mondta, hogy szeret még, csak nem annyira mint az elején.

Nekem nagyon hiányzik és nagyon szeretem.

Mit tegyek, hogy sikerüljön újra vele lenni?

F/16

a lány 15

2010. júl. 11. 07:32
 1/1 anonim ***** válasza:
ha azt mondta, h már nem szerelmes beléd,meg h szeret de nem úgy mint az elején,az nagyjából azt jelenti,h már nem akar semmit.de azért megpróbálhatod visszaszerezni magadnak valahogy,pl mondod neki h neked mennyire hiányzik,meg h te még mindig nagyon szereted,hátha megpuhul kicsit,és még visszafogad,de újrakezdett kapcsolatok nem tartanak sokáig.mert olyasmiért szakadhat vége megint amiért az elején.
2010. júl. 11. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!