Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pedofilság ha egy 13 éves egy 17 évessel jár?
É 14 voltam, amikor a párom megismertem, ő 19, ez 7 éve volt, azóta is együtt vagyunk, összeházasodtunk, van 2 gyerekünk, saját házunk(nem szülők álltal), és boldogok vagyunk.
A kor nem számít, csak nem kell semmit elkapkodni.
"Pedofília: fiatalkorúak iránti beteges szexuális vágy."
Ez a pontos megfogalmazas. A BTK paragrafusainak felsorolasa lenyegtelen. Mivel te nem vagy igazabol lenyegesen idosebb, nem hinnem, hogy beletartoznal ebbe. Mondjanak akarmit is: 5 ev mulva ugyanazok irigykedni fognak a gyonyoru 18 eves baratnodre.
Ugyan ez a helyzet! :)
A lány 13 éves, én 17 vagyok és jól megvagyunk :). Szülők igaz még nem tudják de majd hamarosan eljön annak is az ideje =). Persze az egyéb dolgok még a fejembe se merültek fel.. Ráér még... ;) :D
20:08
Szóval hajrá és mindent bele! :)
A 13 és 17 éves semmiképpen sem számít pedofilságnak, mivel mindkettő kiskorú még!
Ha majd 14 és 18 lesz, akkor sem számít pedofilságnak, csak ebben a helyzetben a törvény szerint a 18 éves már felelőséggel tartozik a 14 éves iránt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!