Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan állnátok ahhoz, hogy a párotok streamer akar lenni?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva én nehezen viselem. Jelenleg van rendes munkája, de ha befut szeretne teljes állásban itthonról streamelni. Így se szeretem, amikor délutánonként pár alkalommal lapos kúszásban, csendben kell közlekednem (ha tudok elmegyek itthonról, de azért nekem is van dolgom). Már a gondolattól rosszul vagyok, hogy ha ez mindennapos lesz. 30-hoz közelítünk, mi lesz ha gyereket vállalunk?
Teljesen kezdi magát és a környezetét is elhanyagolni emiatt.
2019. júl. 17. 09:35
11/12 anonim válasza:
Szerintem elég gáz, ne haragudj...
12/12 anonim válasza:
Majd ha látja,hogy nem tud vele pénzt keresni, talán felhagy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!