Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan állnátok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan állnátok ahhoz, hogy a párotok streamer akar lenni?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva én nehezen viselem. Jelenleg van rendes munkája, de ha befut szeretne teljes állásban itthonról streamelni. Így se szeretem, amikor délutánonként pár alkalommal lapos kúszásban, csendben kell közlekednem (ha tudok elmegyek itthonról, de azért nekem is van dolgom). Már a gondolattól rosszul vagyok, hogy ha ez mindennapos lesz. 30-hoz közelítünk, mi lesz ha gyereket vállalunk?

Teljesen kezdi magát és a környezetét is elhanyagolni emiatt.

2019. júl. 17. 09:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Steamer? Gozhajo?
2019. júl. 17. 09:38
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem gyerekes minden ilyen PC-s gamerkedés, streamelés, meg ehhez hasonló baromságok. Ezt gyerekkorban kellett volna már kiélni. Felnőtt férfi a barátnőjén streameljen, meg a komoly kapcsolatát streamelje, a szó átvitt értelmében. 😃 31F
2019. júl. 17. 09:41
 3/12 anonim ***** válasza:
37%

Egy szánalmas, gyerekes, és nevetséges.

Őszintén mondd meg, mit látsz egy ilyen pasiban FÉRFIasnak?

Szánalmas hogy ilyen kapcsolatokban vannak emberek.

2019. júl. 17. 09:51
 4/12 Andi80018 ***** válasza:
65%
Ez mit jelent egyáltalán, hogy pénzért játszik otthon, vagy mi?
2019. júl. 17. 09:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag igen. Élőben közvetít, mások meg küldhetnek neki pénzt.
2019. júl. 17. 09:58
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem rossz, én inkább azt a részletét tartom gyerekesnek, hogy ilyen naivan áll hozzá, hogy majd befut. Piszok nagy mázli, és sok extra kell ahhoz, hogy valaki befusson. Nem alapoznék erre. Hobbinak, mellékkeresetnek jó lehet.
2019. júl. 17. 10:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert Magyarországon befutni vele.
2019. júl. 17. 10:07
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Ha komolyan gondolja, támogatnám. Komoly alatt azt értem, hogy vállalkozásként tekintsen rá. Legyen egy komplett üzleti terve. Nem "majd befut", hanem pontosan tervezze meg a folyamatot. Ki a célközönség, milyen piaci résre reagál, vagy épp milyen új igényt generál. Piackutatást kell végezni, mekkora a fizetőképes kereslet arra, amit csinál. Meg kell tervezni a kiadásokat, bevételeket. A végére nem árt egy kockázatelemzés. Ha ez mind megvan, neki lehet állni az érdemi munkának. Legyen fix munkaidő, amikor dolgozik a barátod, ne csessze el az egész napját.
2019. júl. 17. 10:30
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván nem fog ez otthonról működni rendszeresen, teljes állásban.

Ha befut és komolyan gondolja, kell keresnie egy helyet, ahol nem zavarjátok egymást.

Nyilván én sem ülnék mozdulatlanul otthon, nehogy zajt csapjak, és a mosás, főzni , porszívózni ki és mikor fog? Vagy ő, amikor épp nem játszik? Vagy ezt hogy gondolja?

Én alapból rosszul vagyok a játékfüggő"férfiaktól", az én párom az én otthonomban (IS", ezt tuti nem csinálhatná, hogy én rendszeresen le vagyok tiltva a lélegzésről is.

2019. júl. 17. 11:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Csinálja nyugodtan, de vagy egy külön elzárt erre kialakított szobában, ami hangszigetelve van, vagy béreljen valami kis lyukat erre. Egyébként meg remélem hogy közel tökéletesen beszél angolul, mert hogy magyarként csak úgy nem fog ebből megélni, az biztos.

30/F

2019. júl. 17. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!