Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez jelentheti azt hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti azt hogy nem smárolok túl jól?

Figyelt kérdés

Barátommal ált. sima csók van, szoktunk nyelveset is, de sokszor csak nyelv nélküli.Van közöttünk 3 év, és csókolózás terén nagyon sokat tanultam tőle, és "fejlődtem" :).Arra lennék kíváncsi, hogy ez lehet e annak a jele hogy még a nyelves csókunk nem olyan jó?

Félreértés miatt volt hogy folyamatban vagy 10 percig nyelves is van, de úgy nagyrészben van épp átdugjuk és vége is, vagy át se dugjuk ...16L(-19F)

köszi a válaszokat

2010. júl. 10. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a baratod nem szereti a nyelves csokot:P
2010. júl. 10. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Félreértés miatt volt hogy folyamatban vagy 10 percig nyelves is van,

Szóval félreértés miatt 10 percig smároltatok, érdekes, velem még senki nem értette félre.

2010. júl. 10. 22:36
 3/3 A kérdező kommentje:

1.: lehet :) erre nem gondoltam :$

2.: igen XD bocsi csak már fáradt is vagyok, és kíváncsi vagyok a véleményekre

2010. júl. 10. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!