Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(pasik) Egy kapcsolat végét jelentheti, ha a lány nem engedi az análszexet?
Eddig 2 barátom volt(ill. egyikükkel együtt vagyok).
Az előző barátom undorítónak tartotta az análszexet, de a mostani nem.
Egyszer-kétszer beszéltünk róla, mondtam hogy én semmiképpen nem akarom. Őt izgatja a dolog, de nem erőlteti.
Viszont attól tartok, ez egyszer a kapcsolat végét jelentheti, ill. ha összejönnék egy másik sráccal és ő ennek a rajongója lenne, és továbbra sem engedném, rövid úton kitenne.
Srácok, akik szeretik, hajlandóak lennétek lemondani erről a barátnőtök kedvéért?
Vagy ez nálatok szakításhoz vezetne?
nem egészen...
a fiúk ennek a dolognak csak az előnyét élvezik. a lányoknak viszont rengeteg bajuk lehet belőle(aranyér, végbélfekély, záróizom-renyheség stb.) mellesleg azt hallottam elég fájdalmas.
Első: ha neked ugyanaz, hogy valamit élvezel, és akarod, és hogy valami fáj, és nem akarod, akkor nálad gondok vannak.
Gondolod, hogy a lány ugyanazt érzi análszex közben, mint a fiú, és nincs semmi különbség???
Kérdező: akik szerelmesek, azok ezért nem szakítanak.
hát az első nagyon értelmes embernek tűnik mondhatom...
amúgy meg ha valaki ezért szakít annyit is ért. legszívesebben az olyannak is feldugnék a seggébe valamit, hogy érezze a törődést,.
Önmagában emiatt nem szakít veled az, aki szeret. De ha már eleve gondok vannak, akkor felteheti az i-re a pontot.
Egyébként ha a barátod még nem próbálta, egy próbát akár megér. Mi úgy jártunk, hogy kipróbáltuk, aztán a végén a barátom megszólalt: "Hát, hagyományosan csinálni azért jobb." Azóta amikor előhozza a témát, mert néha azért eszébe jut, emlékeztetem erre és kész, nincs gond.
Ettől az egy alkalomtól meg semmi bajom nem lett :)
Én meg attól félek, hogy ha nem hagyom neki, akkor megcsal...mivel én férjnél vagyok.
Én nem szeretem az anál szexet, de néha megengedem neki. Ő mindig akarja...de csak néha engedem meg és akkor szenvedek, mert nem jó érzés, hogy ott van bennem...
ne hagyd hogy análisan megszexuáljon :O
ha szeret ugyis megérti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!