Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ùgy éreztem, hogy szeretem, ez megvàltozhat?
A baràtommal màr több, mint fèl ève ismerkedünk ès együtt vagyunk, az ismerkedés időszakot nagyon élveztem, ès úgy éreztem szeretem, de ez mostanra megvàltozott. Nem akarok beszélni vele, nagyon talàlkozni sem. Nagyon sok probléma van a kapcsolatunkkal, nem sok ideje vagyunk egyûtt, de eddig nagyon sokszor veszekedtünk. Àltalàban apròsàgon, ő felhùzza magàt dolgokon, aztàn ott van a fèltèkenysège, ès az, hogy ő àllandòan velem akar lenni. Viszont nekem szüksègem van tèrre.
Nem tudom, hogyan tudnám ezt szépen elmondani neki, de szakítani akarok, mert ùgy èrzem, hogy becsapom őt. Ìgy is csalòdott lesz, ès jogosan. :(
Hát onnantól, hogy veszekedés van a kapcsolatotokban, nem sok értelme van. Szerintem szakíts vele és ne bántsátok egymást tovább. Egy kapcsolatnak nincs értelme, ha veszekedésről szól csak.
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy mire volt féltékeny?
Illetve annyit akartam még mondani a dologra, hogy ha szeretünk valakit, akkor igen is vele akarunk lenni, és nem terekre van szükségünk.
Vannak olyan tipusok akik szerelem cimen akarjàk megfojtani az embert. Es is jartam mar ilyennel porul.
Velük barhogyan szakitasz letezhetetlen megbeszelni mert besertödnek. Magukkal soha nem neznek szembe a masik a hibas szemet mert öt elhagyja.
Tipikus kisajatitos szerelem az nem szerelem csak ök nem tudnak normalisan szeretni.
Szánnivalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!