Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év alatt négyszer csalt meg (ebből kettővel le is feküdt), megváltozhat még? Mit tegyek, ha még mindig szeretem?
Fiatal még, én komolyabbnak hittem.Szeretem,ezért türtem el a nőit.Tudom hogy tudna normális is lenni, mindig megbánta az összeset és szeret,hisz szörnyen féltékeny,de nem értem miért teszi ezt velem, mindent megteszek, itthon is megkapja amit ők adtak neki.
Mit tegyek,várjak még vagy sürgősen hagyjam ott?
Megváltozhat még vagy kutyábol nem lesz szalonna?
Hagyd ott, a lehető legsürgősebben. Saját magadat kínzod vele, hogy mindig valakiket túl akarsz szárnyalni. És így sem vagy Neki elég jó, mert ezek szerint nem vagy elég jó! Bocs, hogy ezt így leírom, de ez a tény. Sokkal jobbat érdemelnél, mint egy ilyen pasit. Nem szabad magadat ennyire alábecsülni, hogy mindezek ellenére kitartasz mellette. Ha tud is róla, hogy te tudsz a félrelépéseiről, és ennek ellenére még mindig mellette vagy, akkor ő már csak egy eszközként kezel, AMIT mindig elő lehet venni, ha épp nincs más, vagy fel kell mutatni egy kedves kis barátnőt, vagy épp csak meg kell valakivel jelenni.
Ne tedd tönkre magad ezzel a pasival. Hidd el, hogy minden újadra kapsz jobbat nála, olyat aki szeret, és megbecsül. Lehet, hogy nem jön azonnal ilyen szembe veled, de hidd el, hogy el fog jönni, aki rajongani fog érted, és veled szeretné leélni az életét. És CSAK VELED!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!