Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarthat-e örökké egy gimis kapcsolat?
Azért akkoriban még más idők jártak, legyünk őszinték...
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy nem lehetetlen de nagyon ritka az ilyesmi!
Az én szüleim is tudnak mesélni ilyen ismerettségeket régről, amikor annyi idősek voltak mint én most és a baráti körükben összejöttek a fiúk-lányok és együtt is maradtak meg ilyesmi...
De az én körömben nincs ilyen ez érdekes és nem is hallotam olyat, akiknél már lett volna ilyen...ezért mondom, hogy mostanában már ritkább lehet az ilyesmi.
De nem lehetetlen!
Ismerek egy parost, akik osszehazasodtak, 2 gyerekuk van mar, gimiben jottek ossze. Voltak rovidebb-hosszabb megszakitasaik, amikor a srac massal jart. De a lanynak csak ez a srac kellett, senki mas! A vege hazassag lett, 32 evesen hazasodtak ossze.
De ha te mar most arra gondolsz hogy csak vele tudsz lefekudni, az nem jo gondolat, nem vagy huseges tipus. Ha mas pasival is kiakarod probalni, akkor szakitsd meg vele a kapcsolatot, es elj! Ez mondjuk azert is jo, hogy tudjal kulonbseget tenni a ffi-ak kozott. Nem a szex-ben, hanem mindenben!
Nagyon nagy kulonbsegek vannak a ffi-ak kozott, es szerintem fontos a tapasztalat, hogy igazan tudjad ertekelni, becsulni az igazit!
Csatlakozom azokhoz, akik biztatnak :)
Én személyesen ismerek több ilyen párt (most így hirtelen "csak" 3 jut eszembe, de ha gondolkodnék még rajta kicsit, talán lenne több is :)
Mármint természetesen ezekből a kapcsolatokból egyelőre annyit látok, hogy együtt vannak 8-10-15 éve... bár meglepődnék nagyon, ha bármelyik ezek közül véget érne...
Szóval nem lehetetlen. De tényleg nagyon ritka.
Kívánom, hogy nektek sikerüljön, és egyikőtök se parázzon rá később sem, hogy "nem élte ki magát" a nagy elkötelezettség előtt, hanem tudjátok mindig értékelni, hogy ilyen hamar/könnyen megtaláltátok egymást.
Annyian mások olyan sokat kínlódnak, s mire megtalálják azt, aki esetleg igazi lehetne, addigra már nem is hisznek a létezésében...
TALÁN!
Bátyám lassan 35-40 éves lesz. A feleségével 15éves koruk óta együtt vannak. Semmi sem lehetetlen. Van 2 szét fiuk:) szóval... csak akarni és szeretni kell egymást!
És ha nem ismersz ilyen párt? És ha nem hallani róla manapság? És ha rengetegen azt mondják, hogy nem lehet? Akkor mi van?? SEMMI. Ez nem azon múlik, hogy hány ilyen példa van a környezetünkben vagy akárhol. Hanem normális esetben csak tőletek függ. És ha mások véleményére, tapasztalataira hallgatsz, akkor nem lesz hosszú jövője. Az emberek túlságosan is befolyásolhatóak. Megírja az egyik menő újság, hogy ez meg ez a normális, és mindenki rohan is utána, akár jónak érzi, akár nem.
"Annyian mások olyan sokat kínlódnak, s mire megtalálják azt, aki esetleg igazi lehetne, addigra már nem is hisznek a létezésében..." ----> veled pedig teljesen egyet értek. Mért nem tudják elfogadni az emberek a boldogságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!