Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ott kéne hagynom emiatt?
Ez egy egyenlőre netes kapcsolat, amit tudom sokan nem vesznek komolyan, de ebben a hónapban akarunk találkozni. Én 23/L, Ő 34/F. Ma mondta, hogy el kell mondania valamit, mielőtt találkozunk, és hogy nagyon rossz és nem tudja, hogy fogok reagálni. Kiderült, hogy lehet, hogy HIV pozitív (volt egy szexpartnere kb. 3 hete, és azóta volt pár tünete, bár én mondtam, hogy ez még nem jelent semmi biztosat, főleg azok alapján amiket mondott és amiket olvastam ezzel kapcsolatban).
Mindegy, az első reakcióm az volt, hogy elkezdtem zokogni, de azt mondtam, szeretem és ettől még nem érzek másképp. Ő viszont azt mondta, hogy kb. biztos volt abban, hogy emiatt otthagyom, és hogy nem is okolna érte. Tudom, hogy elég naiv vagyok ezzel az egésszel kapcsolatban, de mégsem érzem úgy, hogy emiatt le kéne lépnem. Nem akarom, hogy valaki, akit szeretek egyedül maradjon. Megkérdeztem valakit, akinek már beszéltem erről a kapcsolatról, de szerinte nekem tökmindegy, hogy mit mond/tesz ez a férfi, mert annyira túlidealizálom. Ez tényleg nem normális reakció?
Ez hülye!
Ti mit csinalnatok ha kiderülne a 3 honapos kapcsolatotokrol h hpv beteg?
Azt kell, hogy mondjam, ez tènyleg nem normális reakció. Zokogsz egy feltètelezès miatt, ráadásul egy idegenről van szó.
Nem tudom mióta tart, ez a netes kapcsolat, de nem lehet hosszú ideje, ha 3 hete mèg mással kefèlt. Ha meg már akkor is tartott köztetek, az sem jobb, hisz akkor valamilyen szinten megcsalt. Persze nincs köztetek mèg úgy kapcsolat, de ez is elárulja, hogy ő ezt mennyire is veszi komolyan.
Amúgy nekem még annyira műbalhènak tűnik ez az egèsz, mintha csak tesztekne hogy fogsz erre reagálni. Mègis ki mondana el egy ilyet? Senki. Hagyjuk már, hogy de milyen egyenes jellem...nem az. Normális ember ha gyanakszik is ilyesmire, szèpen kivárja az 1 hónapot (a feltètelezett fertőződès időpontjától), ès utána letesztelteti magát, addig meg kerüli a szexuális helyzeteket. Nem kürtöli szèt, meg játsza a hattyú halálát.
Nagyon gáz az egèsz pali, egèsz helyzet, èn itt hagynám az egèszet. Nem azèrt, mert azt hiszi lehet fertőzött, hanem ezekèrt a körülmènyekèrt.
Tök mindegy hogy mondta, 3hèt után nem lehet benne biztos, a teszt is 1 hónappal utána mutatja ki biztosra. Ès ha már annyit fórumozott, ès utána nèzett, ő is tudhatta volna. Vihart csinált a biliban, semmi más nem törtènt. Te meg zokogsz a semmi miatt.
Nem is èrtem hogy mit vársz ettől a "kapcsolattól", hogy lehet egy ilyen palit túlidealizálni, aki fűvel-fával, ès mèg vèdekezni sincs esze. Akármilyen más némi bajt is összeszedhet.
Ez egyszerűen szánalmas.
Súlyos önértékelési problémáid lehetnek.
Egy ilyen féreg mellett megmaradsz, aki megaláz?! Hát, akkor meg is érdemled. :)
Miért nem megy el kivizsgáltatni magát?
Fórumon olvas, tünetnek utána néz, stb..DOKI..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!