Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás nő létemre normális, h kicsit cikinek érzem, h a párom csak egy recepciós?
Kapásból kb 2000 rosszabb és pénzben is rosszabbul fizető állást sorolok fel.
Nem hiszem, h egy recepción főleg ahogy előttem is írták 4,5 csillagos helyeken olyan gáz lenne ezt a munkát végezni!
Pesten szerintem simán van 300-400 ezer vidéki városokban is szerintem 210-250 között mozoghat a nettó bér. (Bár ezt inkabb te tudod, mármint a kérdező.)
Egy diploma amivel megkapod a garantált bérminimumot miért érne többet szerinted? :D
Nyilván van sok ténylegesen hasznos diploma is, de aki tegyük fel elvégzett egy BTK-t annak nem biztos, h annyira "verni kellene a mellét."
Üdv egy diplomás aki nincs elszállva! :)
Nem nézném le, főleg ha családi probléma miatt kellett otthagynia a tanulást.
Elég szép dolog, mert majd az ő családjáért is megtesz majd mindent.
És ez amit becsülni kell.
Ez komoly?!
Levelező, és azt hiszi stresszesnek.
Ugye tudod pajti, h a levelezős diplomákat nem veszik egyenrangúnak a többivel?
Az utolsónak hatalmas pacsi!!
Csak ő vette figyelembe hogy a párod még bőven szerezhet diplomát, de ő előbbre tartotta a családot és ez szerintem alapvetően elárulta róla hogy jó ember!
Neki ciki hogy ilyen barátnője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!