Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal korban komoly kapcsolat?
07-10 19:53-as vagyok
hányingert kapok ezektől, hogy ja most együtt vagytok de később lehet szakítotok.Van egy haverom aki szintén ilyennel jön, hogy most még együtt vagyunk de lehet 1 év múlva szakítunk..Lehet..ezt nem lehet tudni, de most azért élni kell az életet(lefekdüni minél több pasival) mert lehet egyszer szakítunk? Pfff
Addig élvezd a kaplcsoatodt amíg jó...Addig ne dobd el, ha már nem működik vége lesz, és utána újból kezdheted mással aki talán jobb lesz? De így nem lehet hozzáálni, hogy lehet h 50 éves korotok után megunjtok egymást...:S
Vagy van valami szabály erre, hogy egy kapcsolat meddig életképes és nem unalmas? Nekem 3 évet mondtak, senki nem hitte h együttmaradunk, pont zért h fiatalok voltunk...és most se hiszik el pran h nagyon szeretjük gymást(szerelmesek vagyunk) és csak azért mert nem nyaljuk faljuk egymást a nyilvánosság előtt...
Szóval szerintem addig élvezd a kapcsolatot amíg jó ha nem jó lépj ki belőle.. Ha egyszer esetleg nekem se lesz jó, én is kilépek, de így nem, hogy fiatal vagyok és ezer pasi van stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!