Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar a baratnom multja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A baratnommel 5 honapja vagyunk egyutt. O eleg fiatalon hazasodott, de 4 honapnyi hazassag utan elvaltak a ferjevel, utana pedig a baratnom kisse belevetette magat a nagyvilagi budapesti eletbe. Ivas, bulizas, szex fuvel-faval, stb. A valas kimondasa utani 2 honapban kb. 15 ferfival volt (ez csak a sajat bevallasa) es utana jottem en az eletebe. Nagyon szeretem ezt a lanyt, de kicsit nehez elmennem amellett, hogy minden egyes buli alkalmaval 2-3 pasival kavart es legalabb egy agyba is vitte. Nemreg volt is ebbol vitank, mert nagyon nem szeretnem, hogy elmenjen bulizni es hulyere igya magat, mert szerintem ugyanugy megeshet ez... kicsi mennyiseg is megart neki es teljesen magan kivulre kerul.

Nagyon elkeserit hogy a valas ezt hozta ki belole es elkezdett r____c-kent elni es viselkedni. Mellettem mar nem csinalja, mert szeret, de ugyanakkor nehez megbekelni a multal.

Nektek volt mar hasonlo problematok? Foleg ferfiakhoz inteznem a kerdesem, ha a Ti baratnoitekrol szinten derultek ki erdekes/ketes dolgok a multbol!

25f - 23n

2019. júl. 10. 14:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az én férjem is pár hónap alatt lefeküdt nagyon sok lánnyal. Volt egy rossz időszaka, kicsit sem büszke rá. Ezért ne jöttem volna össze vele?
2019. júl. 11. 09:03
 22/24 anonim ***** válasza:
Zavar, akkor abból soha nem lesz jó kapcsolat. Nekem még nem volt, de ismerősök hagyták el párjukat, mikor kiderültek dolgok a múltból. Az előtte szeretett nőhöz már hozzá érni sem volt kedvük.
2019. júl. 11. 12:33
 23/24 A kérdező kommentje:
utolso, ertheto. nalam pl. mindig is kizaro ok volt ha vki valaha is volt soundon, szigeten, volton, efotton, stb. ott aztan biztos ment a legalja dolgok tomkelege, utana mar ne jojjon hozzam "pihenni".
2019. júl. 12. 10:20
 24/24 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még?
2021. jan. 25. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!