Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szakitott a baratnom?
Figyelt kérdés
2hete jottem ossze a lannyal es nagyon szerettem,minden nap ajandek volt ha lathattam.Nem volt semmi baj a kapcsolatunkban.Mindennap sokat beszeltunk,setaltunk,minden jo volt.Az utolso ket napban ,viszont egyaltalan nem irt,vagy ha en irtam csak koszont de nem sokkal kesobb el is ment.Es utana irta hogy szakit velem.Nagyon sokat sirtam,es nem ertettem,hogy mit rondhattam el.Szerintetek mit rontottam el?2018. dec. 25. 13:02
1/8 anonim válasza:
Bocsi, de 2 hét még nem kapcsolat szerintem... Rájött, hogy nem téged keres. Nem kell magadra venni.
2/8 anonim válasza:
Leírás alapján azt mondanám, hogy túlságosan rámásztál, tapadtál. Ezt többnyire nem viselik jól a nők, ők várnak el támaszt egy kapcsolatban és nem fordítva.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!Legalabb tanultam ebbol is.
2018. dec. 25. 13:12
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak szerinted volt jó. Lehet neki nem az volt a szíve vágya, hogy minden nap fosd a szót, meg állandóan sétálni ebben a vacak esős időben, meg a fagyban. Lehet tőle is meg kellett volna kérdezni, hogy mit akar. Meg a bőgés is nagyon kiábrándító.
6/8 anonim válasza:
A nők akkor lépnek le, ha belefáradtak a dologba, vagy ha van más akivel összejött...
7/8 anonim válasza:
Mondjuk kezdetnek a decemberi szakadó esőben ne sétálni vidd, mert nem kutya. Inkább üljetek be egy meleg kávézóba. Az elmúlt két napban meg karácsony volt. Ilyenkor nem zaklatásra vágyik valaki, hanem egy kis figyelmességre.
De ezen kívül is írhattál össze annyi ostobaságot, amiért kiábrándult.
8/8 anonim válasza:
Rájött, hogy nem vagy megfelelő a számára. Másra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!