Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar a baratnom multja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A baratnommel 5 honapja vagyunk egyutt. O eleg fiatalon hazasodott, de 4 honapnyi hazassag utan elvaltak a ferjevel, utana pedig a baratnom kisse belevetette magat a nagyvilagi budapesti eletbe. Ivas, bulizas, szex fuvel-faval, stb. A valas kimondasa utani 2 honapban kb. 15 ferfival volt (ez csak a sajat bevallasa) es utana jottem en az eletebe. Nagyon szeretem ezt a lanyt, de kicsit nehez elmennem amellett, hogy minden egyes buli alkalmaval 2-3 pasival kavart es legalabb egy agyba is vitte. Nemreg volt is ebbol vitank, mert nagyon nem szeretnem, hogy elmenjen bulizni es hulyere igya magat, mert szerintem ugyanugy megeshet ez... kicsi mennyiseg is megart neki es teljesen magan kivulre kerul.

Nagyon elkeserit hogy a valas ezt hozta ki belole es elkezdett r____c-kent elni es viselkedni. Mellettem mar nem csinalja, mert szeret, de ugyanakkor nehez megbekelni a multal.

Nektek volt mar hasonlo problematok? Foleg ferfiakhoz inteznem a kerdesem, ha a Ti baratnoitekrol szinten derultek ki erdekes/ketes dolgok a multbol!

25f - 23n

2019. júl. 10. 14:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%
Bocsi, de olyan érzete van annak, hogy az volt neki a jó és most "megunta" és jobb híján jó lettél te is a "nyugodt arc"
2019. júl. 10. 15:48
 12/24 anonim ***** válasza:
41%

Kicsit sem kötekedésképp de a múlt az a múlt,mindekinek találni benne hibát vagy olyan részt amire nem maradéktalanul büszke.

A jelenre és a jövőre koncentrálj! És nála is az a lényeg amit most tesz erre figyelj eza alapján dönts ....

2019. júl. 10. 15:50
 13/24 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem is dugjad amíg tudod,de komoly kapcsolatot ne kezdjél vele.Ilyenekel van tele a Balaton sound is.Vedd úgy,hogy ez egy szexkapcsolat,többet nem ér.
2019. júl. 10. 15:58
 14/24 anonim ***** válasza:
35%
Ilyen bulizós, piás, mindenkivel dugó nők nem igazán változnak meg. Egy ideig eltudják nyomni a valódi személyiségüket egy tartósabbnak ígérkező kapcsolatban, de a vágy az egyszer újra előtör majd bennük. A barátnőd valószínűleg ezért is vált el, mert nem bírt magával hosszabb ideig. Vagy a nem jól sikerült házasság hozta felszínre benne az elnyomott személyiségét. Ez a típus a férfiaknál is megtalálható és bőven. Nekem nőként volt ilyen exem. Csak a buli, pia, nők válogatás nélkül. Ezért lett vele vége. Mai napig ugyanezt csinálja,pedig már 38 éves. Ő mondjuk nem volt házas soha, de ahogyan elnézem nem is lesz. Ez a világ 8. csodája lenne.
2019. júl. 10. 16:02
 15/24 anonim ***** válasza:
19%
#10 nagy hülye vagy, mindenkinél van jobb, plàne hogy nem is csak az szàmìt.
2019. júl. 10. 16:08
 16/24 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem sem helyes, hogy nelkuled el ejszakai eletet. Nem eleg rendesnek lenni, annak is kell latszani, es o szemmel lathatoan magasrol tojik erre. Ezt nem lehet elintezni a szokasos higgy nekem, bizz bennem vinnyogassal, igenis oda kene tenni magat, hogy a megujulasahoz ne ferjen ketseg. Nem allitok semmit se pro, se kontra, mert nem vagyok ott, de ha valaki azt akarja, hogy bemondasra elhiggyenek neki mindent, mikozben az eletmodjan nem valtoztat az az en szememben nem tisztesseges.
2019. júl. 10. 16:52
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Hehe, de ha az a téma, hogy az ex-nőcsábász pasi miatt féltékeny az asszony, akkor a kommentek 90%-a az, hogy a múlt az a múlt, meg hogy semmi köze hozzá :D

Amúgy szerintem is hagyjátok egymást, bizalmatlankodás, korlátozás, stb, ezek nem egy normális párkapcsolatba illő dolgok.

2019. júl. 10. 16:56
 18/24 anonim ***** válasza:
96%

Nem biztos, hogy ugyanazok válaszolnak mind a két verziónál. Én leírtam, hogy mindkét nemben vannak ilyenek, rádásul saját tapasztalatom is van a férfi oldalról, mégis lehúztak.

2019. júl. 10. 17:25
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
hát figyelj szerintem megbízhatsz a párodban. ÉN is fiatalon világi hűséges ember voltam,aztán a barátom akit minennél jobban szerettem 5 év után lelépett,megcsalt. Darabokra törtem,meg akartam halni és ez szó szerint!!Senki nem állt akkor mellettem,a családom sem olyan akit ez érdekel,meghallgattak aztán modnták jól van ,jól van,de most már feljtsd el Pistikét... szóval ebben a megborult állapotban hirtelen én is arra jutottam,hogy nem érdekel semmi,mivel meg akarok halni ezért összevissza jártkáltam bulikba,részeg voltam, lefeküdtem pár pasival,bár nem ilyen 15 fő,de kb 8 a 2-3 hónap alatt. Azután jött egy önutálat érzés, stb stb. . évek teltek el már nem is bulizok,nem csinálok semmit,ugyanúgy erkölcsös lettem ,mint régen,senkivel nem mennék el egy éjszakára és biztosan nem csalnám meg a párom.
2019. júl. 10. 19:42
 20/24 anonim ***** válasza:
55%

Ja persze, nem ugyanazok válaszolnak.... Meg lehet nézni, hogy a legtöbb ilyen kérdésnél a leírásban is ott van meg a válaszok között, hogy azért egy pasinál nem ugyanaz. Az más.

Hagyjuk ezt a szöveget. A pasik mindent megtehetnek, a nők nem. 2019-ben még mindig itt tartunk.

Kérdező, te meg egy pöts vagy. Ő fog találni mást, talán nem is olyan távoli jövőben, te meg senkit nem fogsz ilyen hozzáállással.

Írom ezt úgy, hogy sose tudtam érzelmek nelkul lefeküdni senkivel.

2019. júl. 11. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!