Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a baratnom multja?
Sziasztok!
A baratnommel 5 honapja vagyunk egyutt. O eleg fiatalon hazasodott, de 4 honapnyi hazassag utan elvaltak a ferjevel, utana pedig a baratnom kisse belevetette magat a nagyvilagi budapesti eletbe. Ivas, bulizas, szex fuvel-faval, stb. A valas kimondasa utani 2 honapban kb. 15 ferfival volt (ez csak a sajat bevallasa) es utana jottem en az eletebe. Nagyon szeretem ezt a lanyt, de kicsit nehez elmennem amellett, hogy minden egyes buli alkalmaval 2-3 pasival kavart es legalabb egy agyba is vitte. Nemreg volt is ebbol vitank, mert nagyon nem szeretnem, hogy elmenjen bulizni es hulyere igya magat, mert szerintem ugyanugy megeshet ez... kicsi mennyiseg is megart neki es teljesen magan kivulre kerul.
Nagyon elkeserit hogy a valas ezt hozta ki belole es elkezdett r____c-kent elni es viselkedni. Mellettem mar nem csinalja, mert szeret, de ugyanakkor nehez megbekelni a multal.
Nektek volt mar hasonlo problematok? Foleg ferfiakhoz inteznem a kerdesem, ha a Ti baratnoitekrol szinten derultek ki erdekes/ketes dolgok a multbol!
25f - 23n
Kicsit sem kötekedésképp de a múlt az a múlt,mindekinek találni benne hibát vagy olyan részt amire nem maradéktalanul büszke.
A jelenre és a jövőre koncentrálj! És nála is az a lényeg amit most tesz erre figyelj eza alapján dönts ....
Hehe, de ha az a téma, hogy az ex-nőcsábász pasi miatt féltékeny az asszony, akkor a kommentek 90%-a az, hogy a múlt az a múlt, meg hogy semmi köze hozzá :D
Amúgy szerintem is hagyjátok egymást, bizalmatlankodás, korlátozás, stb, ezek nem egy normális párkapcsolatba illő dolgok.
Nem biztos, hogy ugyanazok válaszolnak mind a két verziónál. Én leírtam, hogy mindkét nemben vannak ilyenek, rádásul saját tapasztalatom is van a férfi oldalról, mégis lehúztak.
Ja persze, nem ugyanazok válaszolnak.... Meg lehet nézni, hogy a legtöbb ilyen kérdésnél a leírásban is ott van meg a válaszok között, hogy azért egy pasinál nem ugyanaz. Az más.
Hagyjuk ezt a szöveget. A pasik mindent megtehetnek, a nők nem. 2019-ben még mindig itt tartunk.
Kérdező, te meg egy pöts vagy. Ő fog találni mást, talán nem is olyan távoli jövőben, te meg senkit nem fogsz ilyen hozzáállással.
Írom ezt úgy, hogy sose tudtam érzelmek nelkul lefeküdni senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!