Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs itthon magánéletem, a szüleim nem akarnak megèrteni, mit kezdjek ezzel?
A szülei mégis hova menjenek az egy éves gyerekkel, hogy a lányuk egyedül pasizhasson otthon?
Volt már kisbabátok?Gondoljátok, hogy nekik jó?
Ismerek amúgy olyat, akik egy szobás házban laknak. Egy szoba, nappali sincs. Mégis megoldja a kislány a pasizást, igaz, gyerek nincs, de van EGY szoba.
Pasihoz miért nem lehet menni? Miért kellene hozzád?
Azt nem írtad, hogy nem engedik, hogy elmenj hozzá, csak azt, hogy aludni nem aludhatsz ott. Az nem ugyanaz. Beszèltèl már velük erről? Mièrt nem engednek?
De ha ennyire korlátozva vagy, akkor sajnos számodra jelenleg esèlytelen a párkapcsolat. Azt tudod tenni, hogy megpróbálta a saját lábára állni, diákmunkát vállalni, ès valami társas albèrletet keresni, vagy kokesz, vagy nem tudom ott ahol èlsz, milyen lehetősègek vannak.
Ha erre jelenleg nincs lehetősèged, akkor csak az marad, hogy a szüleid fel próbálod ezt valahogy helyre tenni.
Oh, hogy a mi generációnk mennyivel talpraesettebb volt.
Az én anyám is ilyen gyökér volt, mint a tiéd, hogy nem engedett semmit, meg jajj ha nem mondok el neki minden a pasijaimról, akkor majd terhes maradok és sírni fogok.
A barátnőmmel rengetegszer aludtunk egymásnál, legalábbis a szüleink így tudták. Én az én pasimnál, ő az övénél.
Jah, és egyetemistaként már nem laktam otthon, hanem dolgoztam és fenntarzottam egy albit (szoba). Ajánlom neked is, és akkor anyád kiszáll a bugyidból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!