Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ket evet jartam egy lannyal, nagyon jol megvoltunk, aztan egyszer egy este kozolte, hogy vege van Mit tegyek, nagyon szeretem?
Kérdezd meg hogy miért döntött így.
De szerintem felesleges próbálkoznod, mert biztos elhatározta magát ha így kerek perec elédállt vele.
Sajnálom
Férfiként viseld el...
Sajnos saját tapasztalat, hogyha ő belemegy egy folytatásba úgy, hogy te változtatsz valamin (ez azért érdekes, mert ha nem tudtál eddig róla, akkor nem lehet egy nagy hiba a viselkedésedben vagy bármiben) akkor SOSEM leszel egyenrangú fél onnan kezdve!!!!!!!!!!!!
Kérdezd meg, hogy a KÖVETKEZŐ kapcsolatodban esetleg másképp csinálod, hamár olyan egetverő a dolog, de maradj aki vagy.
Nem tudom mennyi idős vagy, de ha 20 környékén mondjuk, akkor ez sajnos így működik...felejtsd el...:(
Tisztelet a kivételnek, de a nők ilyenek...:( Egyszer így, másszor úgy, előjel nélkül akár.
A történetedben mintha magamat hallanám 2 évvel ezelött...:(
Nem sajnállak, egy férfit nem kell sajnálni sosem, ezt felejtsd el...de együttérzek veled és hidd el, jobb lesz idővel és meglesz az a csaj, akinek így kellesz ahogy vagy!
Oks? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!