Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet így hozzá menni?
23 éves vagyok. Angliában tanulok cserediák ként egy kisebb egyetemen. Ott ismertem meg a páromat aki Szaúd Arábiai bár a szülei Jemenből származnak és teljes mértékben muszlimok és a fiúkat is a hit elvei szerint nevelték fel . Két éve vagyunk együtt eddig ez a leghosszabb kapcsolatom.Eddig úgy teljesen normális volt velem.Teljesen ig viselkedett velem mint az európai keresztény férfiak nagy része szokott a nőkkel.Nem nyomot el es természetesen saját akaratom is volt .Ket hónapja meg kérte a kezem termeszetesen igent mondtam mert szeretetem.
Miután gyűrűt hízott az ujjamra teljesen máshogy kezdett el velem viselkedni . Ez legelőször abban nyilvánult meg hogy ami eddig nem zavarta tehát hogy rendszeresen tartottam a kapcsolatot a férfi barátaimmal a legjobb barátom is férfi vele hetente háromszor szoktam beszélgetni telefonon.Az eljegyzés előtt nem igazán okozott neki problémát de mostmár odáig jutottam hogy bárkinek is aki ellenkező nemű nem vehetem fel a telefont a saját apámmal is csak a jelenlétében beszélhetek ha ez nem így van akkor féltékenységi rohamot kap és én vagyok mindenféle mocsokra sarki k. Ezzel kezdődött az egész történet.Párom teljesen más oldalát ismertem meg az elmúlt két hónapban.
Mielőtt a jegyese nem lettem minden barátját ismertem és természetesen beszélgetem is velük természetesen az ő jelenlétében most pedig meg csak egy szobában sem lehetek ha másik férfi tartózkodik vele a lakásunk napaliában.Mostanában teljesen másképpen beszél velem eddig meghallgata a véleményem most már minden egyes alkalommal amikor mondani akarok neki valamit csak le szól vagy egyszerűen ki nevet.
Teljesen le kellett cserélnem a ruha társam mert szerinte nem megfelelőenöltözködöm és ki teszem mindene ami nem így van és az ő felesége nem nézhet ki így csak mert hordok térd felé erő szoknyát és trikót. Minden egyes alkalommal amikor el megyek otthonról iskolába vagy a barátaimmal vagyok jönni velem vagy meg szabja időre hogy mikor jövök haza és óránként hívnom kell különben utánam jön úgy hogy le követi a telefonom és jelenetet rendez.Ha el megyek otthonról akkor ellenőrzi milyen ruhàt veszek fel és ha akár csak a bokám is kint van akkor vissza küld át öltözni.
Már egy ideje be akar mutatni a szüleinek és haza akar vinni hozájuk de én ettől egy kicsit felek a fent említett dolgok miatt is mi van ha nem enged majd haza jönni.
Szeretem meg minden ahogy azt is tudom hogy ő is szeret engem de nem vagyok benne biztos hogy tényleg hozzá kéne mennem.
Az utóbbi időbe a fejébe vette hogy fel vehetném a muszlim vallást de csak csupán a formaság kedvéért hogy a szülei és a családja el fogadjanak. Mi lesz a következő rá kényszerít hogy csadort hordják vagy hijabot ?? Volt már olyanra példa hogy ha vele mentem az utcán akkor kendőt kellet kötnöm a fejemre vagy elenkező esetben még az út másik felére is át ment mintha nem is ismerne.
Minden egyes nap ki mondja hogy szeret de közben pedig így viselkedik velem.
Fizikailag meg sosem bántalmazott tehát nem vert meg de már sokszor volt hogy meg fenyegetett amikor úgy vélte hogy szerinte útszéli módjára viselkedem pedig egyátalán nem ez történt.Bárki rám néz vagy hozzàm szól akkor úgy viselkedik az illetővel mint valami pazichopata.
Szerintetek jó ötlet hogy hozzá megyek vagy a házasságnak csak rosszab lesz vagy abba marad ez az egész túlzott féltés amit csinál ?
Azért is írom ide ki a kérdésem mert itt névtelen tudok maradni és meg talán hasznos válaszokat is kapok annelkül hogy kiderülne hogy ki teregetem az életemet.
Akinek esetleg van Arab férje vagy már jegyben jár vele kérem segítsen.Minden arab férfi így viselkedik ?!Ha hozzá megyek van ki út a helyzetből ha továbbra sem változik semmi vagy egyre csak rosszabb lesz minden ??
Kérlek segítsetek!!!!!
Sajnos nem kamu ahogy írják .
Éppen azért is írtam ki a kérdést hogy más kívülálló véleményét is meg tudjam hallgatni mielőtt bármi baromságot is teszek.
Azt hittem nagyon sokszor hogy ez változni fog nála de nem így lett. Egyébként van amikor egész normális velem mint például ma de álltalaban így viselkedik .
Mindazok ellnere amiket velem tett vagy tesz meg szeretem és szeretni is fogom mivel szerelmes vagyok belé. Ezért sem olyan könnyű csak úgy össze pakolni és el tűnni mert nem menne.Egyreszről mert ismerem a páromat és bárhol meg találna mint eddig is bármikor másrészről pedig saját magam miatt sem.
Caak tanácsot szerettem volna kérni és mindenkinek köszönöm a válaszát 😀
Látom folyamatban van nálad a jó kis arab agymosás. A józan eszed maradékának kétségbeesett próbálkozása ez a kérdéskiírás, de megfogadni amiket ide szinte egyöntetűen írunk már nem tetszik. Pedig olyanok is leírták a tapasztalataik akik házasságban éltek arab férfivel.
Ha ezekután még mindig nem azon töröd a fejecskéd hogy hogyan tudsz szabadulni tőle, hanem nyugtatgatod magad a szerelmes vagyok belé ezek ellenére meg az úgyis megtalálna szövegekkel, akkor nem tudunk segíteni.
Barátkozz meg a csadorral, a lábtörlőléttel meg az elszigeteltséggel mert ennél a mostani helyzetnél csak rosszabb lesz a jövő.
Ezek a férfiak direkt az ilyen naiv kislányokat keresik, mert jó alapanyagok az agymosásos rabszolgatartásnak.
Kívánom hogy akárhogyis lesz, legyél boldog.
Egyszeruen nem fer a fejembe, hogy az emancipalt europai noi let elonyeit elvezo, kulfoldi egyetemen tanulo, szuloi felugyelet nelkul elo fiatal no mi a rakfeneert akar visszamenni a sotet kozepkorba. Ide a rozsdas bokot, hogy te is olyan csaladi legkorben nottel fel, hogy a noknek is joga van tanuli, dolgozni, autot vezetni, felugyelet nelkul kozlekedni, a teste folott rendelkezni, nem vagy koteles felnottkent mas felnottek engedelyet kerni. Ugye ebben a szellemben neveltek a szuleid? Ugye ezt hallottad egesz korodban, hogy neked mindenhez jogod van, ebben hiszel es ezt tartod normalisnak?
Akkor minek akarsz egyutt lenni olyannal, aki a legkisebb kihagasert kepes lesz teged megverni? Nem csunyan nez, nem duzzog, nem nem ir vissza a facebookon, hanem a hajad tepi es a csaladtagjaitol is felned kell.
Roviden: miert untal ra az europai kulturara?
Az utolsó jól leírta.
Ha ezek a válaszok után te még vele maradsz akkor kösd fel a gatyádat.
Mint írtam, hiába jó férjem volt itt, amikor a családjánál voltunk más arcát mutatta, ott csak az volt amit a családja AKART. Ott a családnak és a rokonoknak kell megfeleljenek, mert sajnos elég képmutatóak. A látszatra adnak, de nagyon. Ehhez ismerni kell ezt a kultúrát, a gondolkodásukat, az ő észjárását, de ehhez évek kellenek.
És még így is sok-sok év után bejelentheti, hogy akar egy második feleséget. Nem számít hogy szültél vagy nem neki gyrereket. Az számít, hogy ő mit akar és a családja mit akar. Ezt egy európai nő nem tudja elviselni, de ott ez benne van a csomagban amikor házasodnak, mivel egyszerre akár 4 felesége is lehet.
Nálunk is volt olyan, hogy a család arra kérte, hogy váljon el tőlem és házasodjon újra, mert nem született gyerekünk és mert külföldi vagyok, nem arab. Ezért az ex férjem hatalmas cirkuszt csinált és nem akart elválni,(de ez ritka, mint a fehér holló, hogy szembe merészelt menni a szúleivel, az a szokás ott, hogy ha arra kéri az anya, hogy váljon el a feleségétől, akkor elválik). Mi más miatt váltunk jóval később.
Sok sok nőt ismerek akiknek arab a férjük, magyarokat, arabokat.
Az arab férfi nagylelkű (főleg a kapcdolat elején), lehozza vagy lehazudja a csillagokat is.
Ugyanakkor öntörvényű, kontrolmániás, bosszúálló és jaj annak aki válni akar. Mi azért váltunk el, mert amikor bejelentettem egy veszekedés után, hogy elegem vam a családja felé lévő megfelelési kényszeréből és el akarok válni, bosszúból elkezdett egy szeretőt tartani, de nem is vált el, ahogy kellett volna.
Sok mindent nem tartott be amit az iszlám szabályai szerint be kellett volna tartson, de közben mindig az iszlámot magasztalta. Képmutatás felső fokon.
Ha már most ilyen a vőlegényed, amilyennek leirtad, ÓVA INTELEK tőle. Sok lánynak tanácsoltam, hogy legyen körültekintő. Ugyanúgy megszívták, mint ahogy te is meg fogod szívni.
Csak akkor lehet arab férfivel élni, ha alárendeled magad és feladod a saját életedet, de akkor is csak az ő életét fogod élni, nem a te életedet.
Biztos vagy benne, hogy ezt akarod?
Egyszer az életedben hallgass másokra és ne a szívedre hallgasd. Te is tudod, az eszeddel, hogy nem így akarsz élni. Az ex férjemnek a fiútestvére fél éven belül 2x házasodott, mert ezt akarta a család. Ő nem szállt szembe velük.
Ha tanácsot adhatnék a fiatal önmagamnak, azt tanácsolnám, hogy hallgassak a családomra, mert ők mindig a jót akarják/akarták nekem. Kivülről másképp látják azt amit te nem látsz. De úgy érzem neked is kétségeid vannak, csak hát "szereted", ami nemsokára el fog múlni. Te az exotikus férfibe vagy szerelmes, nem ebbe a kontrolmániás, féltékenykedő fiúba.
Úgyis tudom, hozzámész feleségül, de legalább ne szülj gyereket azonnal.
28, 29 voltam
Én sok arab muszlimot ismerek. Hidd el, hogy ennél csak rosszabb lesz. A következő az lesz, hogy kötelezō lesz a hidjab és esküvő után rögtön muszlim gyerekeket szeretne. Ott majd természetesen arab nevét kell adni nekik, hiszen náluk eleve csak ő választhatja ki a gyerek nevét. A fiú gyerekeket körülmetélik, a lányokat meg ugyan úgy hidjab-ba öltöztetik és férjhez adja egy szintén muszlim arabhoz. Gondolj bele, hogy ha vele maradsz, akkor a gyerekeid is szenvedni fognak nem csak te. Mert te bizony fogsz.
Én azt tanácsolom, hogy állj ki magadért. Sok muszlim nő nem is hord kendőt, te meg azért is felrakod, mert ő azt mondja. A te igényeid miért másodrendűek?
Ezt tényleg le kellett írni, hogy döntést hozz? Na ne már...
Szépen igyál egy kávét, olvasd át kétszer amit írtál és rúgd ki ezt a darab szart. Nem vagyok rasszista de minden egyes dolgot produkál ami egy elcseszett élet jele. Remélem még ma kirakod.
Nem, nem fog változni a dolog.
Igen, csak rosszabb lesz.
Egy dolgot nem értesz. Azért nem fog változni mert ő abban nevelkedett, hogy ez a természetes és neki te vagy a hülye amiért ez neked nem. Nem érti és nem is fogja vagy akarja. A tulajdona vagy. Pont.
Egy arab férfinél nincs az, hogy legyenek lefektetve a szabálxok. A szabályokat ő hozza meg, az arab nők mindenféle fondorlattal érik el amit el szeretnének érni (manipuláció).
Még a legjobb arab férj is elvárja, hogy az iszlám szabályai szerint élj, akkor is, ha keresztény maradsz. Úgy kell öltözz ahogy ő akarja, a kendő viselésére nem kötelezhet, de elvárja. Ha már most felteszed a kendőt, mi lesz később? Már most nem normális amit csinálsz. Mint írtam, be akar törni és már most hisztizik, ha nem úgy csinálod amit ő akar.
Sok mindenre próbált az ex férjem is rávenni, de nem hagytam magam.
A barátnőm ex férje vele azt csinált a férje amit akart, mert megengedte már a kapcsolatuk elejétől. Na ő is most válik 25 év után.
Igazából azt látom, hogy sok nő sok mindent megenged kapcsolatukban, legyen az magyar vagy arab férfi, mert így azt reméli, hogy a férfi így fogja szeretni őt. De egy arab férfinél még ott van a család, a hagyományok, az eltérő gondolkodás, az ISZLÁM.
Magyar nőkénk, magyar szokásokkal nem olyan könnyű ezt nap mint nap megélni. Lehet szépen élni, de ennek a pasinak aki már most rád erőlteti a kendőt, hidd el nekem a házasságban is sokkal de sokkal brutálisabb elvárásai lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!