Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire zavaró az egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró az egy pasinak ha a lánynak csak fiú barátai vannak és el is járkál hozzájuk?

Figyelt kérdés
Nektek ez beleférne ha ilyen barátnőtök lenne? Vagy zavaró lenne?

2019. júl. 4. 19:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Haverjaid barátnői "nem akarják a szemed kikaparni"?????Csajok tudnak még durván féltékenyek lenni.
2019. júl. 4. 22:11
 12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, de igen 😂
2019. júl. 4. 22:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Azért azt látod, hogy ez így nem normális? Az említett haverod is csak azért nem hajtott rád, mert volt valaki...

Nem lehetsz ilyen naív...

2019. júl. 5. 08:49
 14/21 anonim ***** válasza:

“el is mondta hogy kizárt hogy így akarjon bármit is tőlem” ezzel is mondtad ami a lényeg! A srac akar tőled valamit....

csak egyetlen egy rossz nap kell neki azt bamm rád hajt... (mivel 2 éve nincs barátnője...) de te x leg ez igy nem normális... amint szingli leszel nézd meg ezek a BARÁTOK milyen barátok is lesznek majd....

2019. júl. 5. 09:21
 15/21 A kérdező kommentje:
Amikor szingli voltam és az említett haver is szingli volt akkor se volt köztünk semmi. Sőt volt hogy részegre ittam magam, bármit megtehetett volna velem, de nem tett semmit mert akkor is tiszteletben tartotta a döntésem. Tudják hogy velem nem érdemes kikezdeni és nem is fognak ha szingli vagyok ha nem. Nem akarják elcseszni hogy még barátok se legyünk mivel tudják hogy egy bepróbálkozásnál el lennének küldve a fenébe :)
2019. júl. 5. 10:06
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Na én most bevédem a kérdezőt. :) 4 közeli férfi barátom van, nem, a nőik nem akarják kikaparni a szemem, amióta képben vannak, ők is a társaság részei. Volt olyan párom, akit zavart ez, véget is ért a kapcsolat, mivel egy kisebbségi komplexussal megáldott, kontrollmániás fa.sz volt. Sosem dobnék el 8-10 éves barátokat, akkor sem, ha a másik a s.eggét veri a földhöz, mert ők mindig mellettem álltak, ha a padlón voltam, felrángattak. Akinek nem tetszik a ragaszkodásom feléjük, az felejtős.
2019. júl. 5. 22:51
 17/21 anonim ***** válasza:
44%

Jo akkor elegedj meg a kis eleteddel és ha majd véget er ez a kapcsolatod mert véget fog.... akkor majd a jo kis haverok kikezdenek veled mert előbb utobb ezt fogjak

De kérdező milyen az mar hogy tudjak hogy az elso próbálkozásnal eldobok őket és azert nem lépnek?!?.... egy ember mindegy az hogy ki ha elégedett a párjával nem keresi a masik nem társaságát folyamatosan...

amugy utolso ha ez a barátság 8-10 eves akkor miert nem volt belole semmi?!!! Vagy csak volt de te azt mondtad hogy legyünk csak barátok... mert egy férfi sem közeledik ilyen tartósan egy nohoz sem! Max melegek!

2019. júl. 6. 00:02
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

De akkor en is kisebbség mániás kontrol mániás fax vagyok... de ettől függetlenül nem árulom el sosem a szereteimet... segitek ahogy csak tudok... de persze mind ez lényegtelen mivel aki férfi és felőle tok okes hogy a barátnője 5-6 férfival tartos kapcsolatot folytat arra ez törvény szerüen igaz és alapból jo ember de ami a lényeg engedi mas férfiak társaságát mert a csaj szinten onbizalomhianyos kisebbség komplexusos akinek 24/nap kell a férfi figyelem...

De persze a férfiak itt a kisebbségi problémásak... nem gondolod hogy ez a képmutatás álszentség undoritó mert szerintem az! Legalább bennem van becsület felvállalni hogy oke kisebbségi komplexusos vagyok! De te te egy nagy képmutató is vagy közben!

2019. júl. 6. 00:06
 19/21 anonim ***** válasza:
28%
Meg az nem barátság hogy csak azert lógnak veled mert szexualisan vonzódnak hozzád csak tul gyávák lepni feled... de ha te mondanád nekik pl reszegen akkor simán meg fektetnének.. mert ennyit er nekik a a barátság...
2019. júl. 6. 00:08
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem azért keresem a másik nem társaságát mert nem vagyok megelégedve a párommal hanem hogy nekem is legyenek barátaim mint más normális embernek. A lányokkal pedig világéletemben nem jöttem ki jól. Hisztisek, mindenen megsértődnek, ésatöbbi. És nem csak azért nem közelednek felém mert megmondtam hogy ha bepróbálkoznának akkor elküldeném őket vagy mert gyávák lennének, hanem mert az intelligensebbek tiszteletben tartják ha a másik nem akar semmit. Ezt az önbizalomhiányos dolgot meg nem is értem, van önbizalmam, ezért őket is megszólom ha dicsérni mernek. Nem azért vagyok velük hogy erősítsék az (amúgy meglévő) önbizalmam, hanem mert csak fiúkkal jövök ki jól, mivel fiú mellett nőttem fel.
2019. júl. 6. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!