Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró az egy pasinak ha a lánynak csak fiú barátai vannak és el is járkál hozzájuk?
Azért azt látod, hogy ez így nem normális? Az említett haverod is csak azért nem hajtott rád, mert volt valaki...
Nem lehetsz ilyen naív...
“el is mondta hogy kizárt hogy így akarjon bármit is tőlem” ezzel is mondtad ami a lényeg! A srac akar tőled valamit....
csak egyetlen egy rossz nap kell neki azt bamm rád hajt... (mivel 2 éve nincs barátnője...) de te x leg ez igy nem normális... amint szingli leszel nézd meg ezek a BARÁTOK milyen barátok is lesznek majd....
Jo akkor elegedj meg a kis eleteddel és ha majd véget er ez a kapcsolatod mert véget fog.... akkor majd a jo kis haverok kikezdenek veled mert előbb utobb ezt fogjak
De kérdező milyen az mar hogy tudjak hogy az elso próbálkozásnal eldobok őket és azert nem lépnek?!?.... egy ember mindegy az hogy ki ha elégedett a párjával nem keresi a masik nem társaságát folyamatosan...
amugy utolso ha ez a barátság 8-10 eves akkor miert nem volt belole semmi?!!! Vagy csak volt de te azt mondtad hogy legyünk csak barátok... mert egy férfi sem közeledik ilyen tartósan egy nohoz sem! Max melegek!
De akkor en is kisebbség mániás kontrol mániás fax vagyok... de ettől függetlenül nem árulom el sosem a szereteimet... segitek ahogy csak tudok... de persze mind ez lényegtelen mivel aki férfi és felőle tok okes hogy a barátnője 5-6 férfival tartos kapcsolatot folytat arra ez törvény szerüen igaz és alapból jo ember de ami a lényeg engedi mas férfiak társaságát mert a csaj szinten onbizalomhianyos kisebbség komplexusos akinek 24/nap kell a férfi figyelem...
De persze a férfiak itt a kisebbségi problémásak... nem gondolod hogy ez a képmutatás álszentség undoritó mert szerintem az! Legalább bennem van becsület felvállalni hogy oke kisebbségi komplexusos vagyok! De te te egy nagy képmutató is vagy közben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!