Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem nincs kedvem kimenni hozzájuk?

Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk együtt, de tavaj is külön töltöttük a Karácsonyt igaz akkor mutatott be először a szüleinek. 27.-én mentem ki de most úgy akarja menjek 26.-án. Ők minden éven 24.én hazamennek a nagyszülők jött, mivel messze laknak és 26.án jönnek haza.Ilyenkor az öccse is megy velük és a barátnője hazamegy pedig ők már együtt élnek. Hozzánk viszont jönnek mamámék 26.án és nincs kedvem kapkodni, hogy este még ki tudjak menni. Hozzánk meg 27.én jönne amikor már elmúlik a Karácsony. Ez az egész nekem olyan furcsa, hogy minden éven valószínű külön fogjuk tölteni a Karácsonyt. A másik meg hogy nem tudom otthon érezni magam náluk mert nincs teljesen külön bejáratú részünk a tetőtérben. Az utóbbi időben egy max két napot tudok ott lenni és már haza is szeretnék jönni ami a páromnak persze nem tetszik. Nem igazán tudja megérteni hogy eleve zárkózott vagyok szüleivel 1 év alatt nem tudtam összebarátkozni. Folyton szorongok és nem tudok úgy mozogni ahogy itthon. Mindig nekem kell áldozatot hoznom hogy kimenjek mert ő nem tud itt lenni nálunk napokig mivel hugommal egy szobában vagyunk. Igaz keveset van itthon mert párjánál van sokszor, de szüleim nem akarják hogy itt bárki aludjon. Én viszont itthon érzem magam jobban. Szerintetek mit lehetne tenni ebben a helyzetben? Így hogy menjek ki Karácsonykor és legyek ott addig amíg szabin vagyunk? Mert annyit nem bírok ott lenni.
2018. dec. 25. 08:05
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Felnőni.
2018. dec. 25. 08:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Költözzetek össze saját házba! Gond megoldva! Egyik nap ti családod másik nap az övé! 24ike meg kettesben együtt!
2018. dec. 25. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Nalunk 24 szigoruan együtt!!

25 Ferjem szülei,testvere es csaladja

26 az en csaladom

De volt h nem is mentünk el az anyosekhoz

Amugy se laktok együtt

normalis h külön töltitek,24 ket tölthetnetek együtt

a többit meg mindenki a sajat csaladjaval

aztan ha összeköltöztök

egyik nap egyikötök csaladja

masnap a masike

majd kialakul a ti rendszeretek is neaggodj

2018. dec. 25. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyetek ki vhol szobát egy két napra, az a legjobb nyugi van.
2018. dec. 25. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért azt érzed, hogy a szüleidtől örökölted ezt a zárkózottságot ugye? Nálad nem látnak senkit szívesen éjszakára mert az nekik idegen(??)

Mondjuk felnőttek vagytok s már egy éve együtt az nem tudom miért idegen.

De te se lennél ott mert nincs külön bejáratod(??) s azok meg neked idegenek...

Fiatal vagy, próbálj kicsit nyitni a világ, emberek felé. Nyilván az ember nem tud s nem is kell, hogy mindenben alkalmazkodjon ha úgy érzi az már nem fér bele számára de ha fontos neked ez a fiú akkor érdemes lenne ha már nem akartok összeköltözni.

2018. dec. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!