Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bántalmazás vagy a kezdete? Ez normális?
Tudom, hogy a páromnak kisebbségi komplexusa van, ami azért van mert ő idősebb nálam jóval én 24 vagyok, ő pedig 36. Engem sosem zavart, őt mindig. Féltékeny volt eddig is, de most már kezdenek a vitáink eldurvulni. Pár napja mikor hazaértem kérdőre akart vonni, hogy merre voltam aznap. Kiabált és elállta az utam, én meg meglöktem mert nem engedett elmenni. Erre ő megszorította a karomat úgy hogy 3 ujja helyén belilult azóta. Próbáltam szabadulni tőle, de a kanapéra lökött és ahogy odaestem ráestem egy kis műanyag dobozra, ami széttört és felhasította a kezemet, vérzett. Én 54 kiló vagyok, ő 106. Ugye ez nem normális már? Ő meg nem érzi gáznak. Azóta össze vagyunk veszve, bár ő már békülne, és nem érti, hogy mi a probléma. Úgy állítja be a dolgokat, mintha én lennék hülye. Nem akartam elmondani a családomnak, mert nem akarom, hogy megutálják ezért. Mit tehetnék? Ilyenkor megrémít, mert nem lehet vele beszélni. Ráadásul azt mondja, hogy elmegyek valahova (nővérem, barátnőm, edzés), hogy nem is odamegyek.
Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!