Normális, hogy nagyon felzaklatott engem, hogy ilyen jelenetnek voltam a fültanúja?
Ma éjszaka egy barátnőmnél aludtam, aki lakótelepen lakik.
Hajnali 2-re már mindenki aludt a lakásban, engem leszámítva.
Az ágyamban feküdtem, amikor valahol a közelben ajtócsapódást hallottam, valamelyik szomszédos lakásból jöhetett. Aztán egy férfihangot hallottam. Úgy üvöltözött és fröcsögött, hogy még nekem is felgyorsult tőle a szívverésem, pedig semmi közöm nem volt hozzá. Közben egy nő elkezdett kétségbeesetten könyörögni és sírni. Erre újabb ordítozás volt a válasz, amit ezúttal hangos ütések is követtek. Aztán újabb ajtócsapódás, ahogy a férfi elviharzott. Ezt követően csak a megalázott, megvert nő zokogását hallottam.
Nagyon felzaklatott, hogy gyakorlatilag családon belüli erőszak fültanúja voltam. Még én is megrémültem attól a férfitól, pedig még életemben nem találkoztam vele. Az a szerencsétlen nő meg az egész elszenvedője volt, egy helyiségben kellett tartózkodnia azzal a vadállattal, aki bántotta, utána meg elviharzott a férfi, mint aki jól végezte dolgát.
Hát eddigi életem folyamán volt pár nő, akitől ezt szívesen végighallgattam volna, akkora aljadékok voltak.
Szóval nem minden nőcike egy szent angyalka, aki nem csinál semmit, és ok nélkül bántják őket.
Nagyon sokan élnek vissza avval, hogy szemétkednek nő létükre.
Csak kérdező, mivel te nő vagy, ezeket nem minden esetben tapasztalod meg.
Ha lakótelepen laksz előbb utóbb kihal belőled, hogy értékeljen mert mindig van egy család. Az is lehet, hogy mindkettő alkesz. Az is lehet, a pasi alkesz, a nő csalja (de akk a fszért nem hagyja ott..). Meg ezer másik dolog.
Annyi ilyet hallottam már meg a saját családom is művelt ilyet, hogy engem spec max idegesít, hogy megint ezt kell hallgatnom alvás helyett...
(most pl felettem kisebbségi család él... Bár legalább dolgoznak rendesen, attól még a viselkedésképtelenség megmaradt... Tegnap is ment az anyázás, csapkodás rendesen)
Szóval szép dolog, hogy érdekel de mivel nem tudod a hátteret, nem tudhatod, mennyire jogos vagy jogtalan bármi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!