Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre kevesebb a szex. Vajon miért?
Megunni? kétlem... vmi más /lelki/tesi/ okai lehetnek.
Szerintem.
még annyit, hogy nálam ez már akkor fordult elő - de persze ettől függetlenül nála nem biztos ezvan - amikor már nem az aktuálissal képzeltem el a közeli/távoli jövőmet, és éreztem, hogy lassan ideje lépnem ez ügyben...
Nem mondom azt hogy már van valakije, de lehet hogy nem tervez hosszútávra veled.
1 vélemény.
Szia
Sajnos nem írtad le, hogy férfi vagy nő vagy, de én megosztanám veled a tapasztalatom. 20 éves lány vagyok, 2 éve vagyok, és másfél éve élek együtt a barátommal. Régen naponta többször is csináltuk, ahogy cska megkívántuk egymást.. Amióta elkezdődött a nyár, a jó idő, egyszerűen én nem kívánom. Sokat veszekszik emiatt, hogy "talán van más?" vagy "velem van a baj?" stb.. Nem is evszekszünk, csak inkább rosszul esik neki :( De egyszerűen nem megy.. Próbáltam rászánni magam, de az még rosszabb, nem tudom tettettni.. Egyszerűen a nőkre rájön ez néha szerintem..
nem csal meg, ideje sem lenne rá, mert vagy dolgozik vagy velem van
komolyan gondolja a dolgot, mert már az összeköltözést tervezgetjük, házasság, gyerek is szóba jött
a fehérmenűs dolgot is próbáltam már, de az sem jött be neki igazán, volt, hogy észre sem vette, hogy új göncöt vettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!