Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom sokkal kevesebb szex-el is beéri, mint én?
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk egyébként jó, és ha van, akkor a szex is, de olyan heti 2. 25 évesen szerintem ez nem egészséges. Én többet igényelnék, de tőle szeretném megkapni. A válasz, természetesen az, hogy fáradt, de szeret, minden rendben van. Gyakran én vagyok aki kezdeményez. A barátnőm azt mondta, hogy miért nem keresek egy szeretőt. Ebbe nem mennék bele, nem lennék rá képes. Hagyjam el, és keressek egy tüzesebb pasit? Ez már a sokadik este/éjszaka amit végigbőgök. Tudom ez a sokadik ilyen kérdés, de várom az őszinte válaszotokat. Normális lehet egy kapcsolat igy, hogy ennyire eltérőek az igények?2009. máj. 25. 01:00
1/7 vav22 válasza:
Hát ha ezt komolyan mondja, h akkor keress egy szeretőt, akkor tuti nem szeret igazán... Ettől függetlenül ha tényleg szeretitek egymást és minden jól megy, harmónikusan éltek együtt komolyabb veszekedések nélkül, akkor szerintem heti 2 sex nem szakítóok. Bár ezt sokan nem így gondolják, sokak szerint a sex meghatározó. Szerintem meg ha minden okés más téren akkor kompromisszumokat kell kötni és ezt a problémát is megbeszélni és neki is kellene néha engednie nem csak neked.
2/7 A kérdező kommentje:
Félreértettél, nem a párom mondta, hogy keressek szeretetőt, hanem egy barátnőm. Én vagyok a páros női tagja. Elfelejtettem odaírni.
2009. máj. 25. 01:14
3/7 vav22 válasza:
Bocsi,végigolvastam csak már álmos vagyok és nem figyeltem oda eléggé... De a többi attól még áll :-) Amúgy ex-párommal én is így voltam és még a korra is egyeznek, ő is ennyi idős volt. Én nem emiatt hagytam őt ott, ezt a problémát úgy tudtam megoldani, h kénytelen voltam magamnak elintézni mikor nagyon rámjött,de azt meg elég gáznak tartottam :S . De jobbat nem tudtam, hiszen megcsalni mégsem akartam, igényem meg lett volna több sexre...
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne eröltesd!!Nem a sexröl és a pajzán sexjátékbol áll a világ!Szeresétek egymást és szerintem elág hetente egyszer vagy kéthetente egyster sexelni!
5/7 anonim válasza:
Már volt ilyen kérdés. Miért nem olvasol vissza?
Rengeteg jó válasz született: kedveskedés, új módok, pozíciók, helyzetek (csábítás) - feladatátvállalás, stb.
Ez is le van már írva:
Azt is meg lehet tenni, hogy nem mindig direkt szex megy: odabújás, ölelkezés, masszírozás - ezek fáradtan is jól esnek.
Amúgy meg itt annyi fiúnak van hiánya ebben, hogy csak győzzél szaladni, ha megtalálnak. Merrefelé is szoktál járni?
6/7 anonim válasza:
Kicsi a farka, ezért kellemetlen neki.
7/7 anonim válasza:
Szerinted egy olyan nő, akinek nincs pasija, hogy csillapítja a szexuális vágyát????
Igen, kézzel, vibrátorral, vízsugárral (zuhanyzás közben), és nincs ebben semmi ciki vagy kellemetlen.
Ha egyszer igényed van rá, akkor "magad uram, ha szolgád nincsen"!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!