Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki, aki így érez (ilyen hangulatban van)?
Hiányzik a szerelem...jól esne egy sms-t kapni, azzal az üzenettel, hogy "hiányzol, nagyon szeretlek", érzeni, hogy az, akit szeretek, viszontszeret, rám gondol. Ha esténként megcsörrenne a telefon, mert valaki hallani akarja a hangomat. Engem nagyon nem akar megtalálni, nem tudom miért. Valahogy nem akar sikerülni. Tudom, hogy magasabbra tettem a lécet, mint az átlag, de mostanában sokat láttam, hogy sokmindenkinek sikerült megtalálnia a megfelelő párt...engem meg nem akar utol érni. Tudom, nagyon szentimentális, amit leírtam, lehet azért mert épp nyaralok, és gyönyörű a környezet, minden olyan idilli, és ez még inkább érezteti a "hiányt".
Csak hát nem értem, vagyis olyan furi...annyiszor mondják, hogy "nagyon ritka az ilyen lány a mai világban", meg hogy "szerencsés lesz az a fiú aki megkap", mégis ez van...ülök itt magamnak. (ilyen téren).
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!