Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom alig ér hozzám és kifejezetten idegesíti, ha azt mondom neki, hogy szeret. Zavar. Mit tegyek?
Azt mondja, hogy ez a folyamatos szeretlekezés a tinikapcsolatokra jellemző...minek ezt minden nap elmondani, ha úgyis tudjuk, hogy szeret a másik?
A másik meg, hogy alig simiz vagy ér hozzám magától (más, ha szexelünk), ha beszélünk róla, hogy zavar, akkor próbál változtatni, de aztán megint folytatódik minden.
Tudtam, hogy nem romantikus alkat, ahogy én se... herótom van nekem is túl nyálas dolgoktól, meg az olyantól is, aki egy utcán nem bír végigmenni taperolás nélkül, de ez meg a másik véglet... Jogos, hogy zavar?
Nem vagytok egyforma típusok és kész.
Én a harmincas évem felénél járva még mindig bújós macska vagyok.
Az előző párom nem volt az, inkább ridegebb típus. eltelt 2-3 év, és magányosnak éreztem magam ettől mellette.
A mostani párom ilyen, mint én. Sűrűn mondjuk egymásnak, szeretlek, azt is, hogy mennyire tetszik a másik, és a bújás része is rendben.
Pedig nem vagyunk tinik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!