Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar megnyílni a barátnőm. Mit tegyek?
Barátnőmmel már fél éve vagyunk lassan együtt, előtte is találkozgattunk. Most a helyzet az, hogy szeretem nagyon, ő is ezt mondja nekem, viszont nem sok látom. Én kinyilvánítom mindenfélével pl. írok neki rendszeresen szépeket levélben jókat beszélgetünk neten, ha éppen nincs velem bár inkább általános dolgokról(ezeket ő is megteszi), meg ha találkozunk csókolgatom, hozzábújok, szépeket mondok neki stb. Viszont ő olyan ridegnek tűnik. Egyre jobban zavar a dolog. Én telejesen megnylítam neki, nincs olyan, amit ne mondanék el, de ő fura. Nemigazán beszédes, nem bújik hozzám, nem kezdeményez semmit, még csókot sem ad, csak ha én közeledek akkor viszonoz jóformán.
Már beszéltem neki erről, hogy nyugodtan jöjjön közelebb, bármit elmondhat, de semmi nem változott.
Azt mondja tetszem neki/felnéz rám/bejövök neki/jó vagyok az ágyban(egyébként ott sem aktív)
Ennyire fantáziaszegény lenne? Neki ez a természetes, vagy több idő kell? Mit tegyek? Egyébként mindketten a huszas éveinkben járunk javában.
(29 lány) Te nem mondanád neki, mert nem vársz tőle semmit. De nem mindenki olyan mint te és igenis vannak ilyen nők.
Lehet hogy van titka , mint az előttem válaszolónak, de ha van egy bensőséges kapcsolatotok ahol szerepel a szex akkor talán a nagy szeretet sarkallhatná arra hogy elmodja a titkát neked akiben annyira bízik hogy a testét is nekiadja.Talán biztosítsd róla hogy neked elmondhat bármit és ha nagyon szörnyű is akkor is kitartasz mellette.Ha nem mondja el te nem tudsz rajta segíteni. Sosem jó a titok egy kapcsolatban.
Lehet hogy csak nyugodt vérmérsékletű, bár én a végére járnék a dolgoknak, mert ha valóban nyomasztja valami (és tényleg szeret) akkor azt !!idővel!! el kell mondja neked, nem jó szerintem ha az ember magát emészti vele.
Azt viszont nagyon jó ötletnek tartom, hogy egy !!picit!! húzodj el tőle talán rájön magától hogy mi a probléma. Az én barátom is örzött egy titkot közel 1 év után mondta ki és jobb lett!
Kívánok nektek is minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!