Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar megnyílni a barátnőm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar megnyílni a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már fél éve vagyunk lassan együtt, előtte is találkozgattunk. Most a helyzet az, hogy szeretem nagyon, ő is ezt mondja nekem, viszont nem sok látom. Én kinyilvánítom mindenfélével pl. írok neki rendszeresen szépeket levélben jókat beszélgetünk neten, ha éppen nincs velem bár inkább általános dolgokról(ezeket ő is megteszi), meg ha találkozunk csókolgatom, hozzábújok, szépeket mondok neki stb. Viszont ő olyan ridegnek tűnik. Egyre jobban zavar a dolog. Én telejesen megnylítam neki, nincs olyan, amit ne mondanék el, de ő fura. Nemigazán beszédes, nem bújik hozzám, nem kezdeményez semmit, még csókot sem ad, csak ha én közeledek akkor viszonoz jóformán.

Már beszéltem neki erről, hogy nyugodtan jöjjön közelebb, bármit elmondhat, de semmi nem változott.

Azt mondja tetszem neki/felnéz rám/bejövök neki/jó vagyok az ágyban(egyébként ott sem aktív)

Ennyire fantáziaszegény lenne? Neki ez a természetes, vagy több idő kell? Mit tegyek? Egyébként mindketten a huszas éveinkben járunk javában.

2008. nov. 13. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

(29 lány) Te nem mondanád neki, mert nem vársz tőle semmit. De nem mindenki olyan mint te és igenis vannak ilyen nők.

Lehet hogy van titka , mint az előttem válaszolónak, de ha van egy bensőséges kapcsolatotok ahol szerepel a szex akkor talán a nagy szeretet sarkallhatná arra hogy elmodja a titkát neked akiben annyira bízik hogy a testét is nekiadja.Talán biztosítsd róla hogy neked elmondhat bármit és ha nagyon szörnyű is akkor is kitartasz mellette.Ha nem mondja el te nem tudsz rajta segíteni. Sosem jó a titok egy kapcsolatban.

2008. nov. 13. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
na velem is dettó ez a helyzet csak annyiban hogy mi már nem vagyunk eggyütt! 6 hónapos volt a kapcsolatunk és igazábol én mindent megadtam szerettem bújtam és nagyon apró dolgokat kaptam!aminek viszont örülni kell nem mindenki egyforma erre én is rájöttem csak már későn!én az igazit veszitettem el ezért!úgyhogy van két tippem: picit vegyél visszább távolodj tölle de ne sértően csak hogy érezze!küzdjön ő is egy kicsit a kapcsolatért!igy nem kell bene feltárnod semmit amit nem akar elmonani; mert az sem vezet mindenkinél jóra!és becsüld meg azt amit kaptál s ne várj csodát!kívánom hogy nektek összejöjön és ne járj úgy ahogy én!sok sikert!!!!egy 25éves srác
2008. nov. 13. 16:33
 13/16 anonim válasza:

Lehet hogy csak nyugodt vérmérsékletű, bár én a végére járnék a dolgoknak, mert ha valóban nyomasztja valami (és tényleg szeret) akkor azt !!idővel!! el kell mondja neked, nem jó szerintem ha az ember magát emészti vele.

Azt viszont nagyon jó ötletnek tartom, hogy egy !!picit!! húzodj el tőle talán rájön magától hogy mi a probléma. Az én barátom is örzött egy titkot közel 1 év után mondta ki és jobb lett!

Kívánok nektek is minden jót!

2008. nov. 13. 19:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, igazán sokat segítettetek, főleg az utolsó 3. Ezen egyébként én is gondolkodtam, hogy egy kicsit visszább kellene vennem, hogy érezze a dolgot, hogy akár ott is hagyhatom, és ha tényleg komolyan gondolja akkor úgyis lépni fog. Én érzem, hogy komolyan gondolja a dolgot kettőnk között és kitartok mellette, csak akkor egy kicsit 'ráijjesztek'. Holnap este találkozok vele, csak épp még most nemigazán tudom, hogy mit csináljak másképp...
2008. nov. 13. 22:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Úgy nem szeretnék járni, mint a srác (25), úgy érzem, hogy nagyon passzolunk egymáshoz. Ez olyan, hogy nagyon sokmindenben különbözünk, de azokban, segítjük egymást, meg tanulunk egymástól. Ez tök jó szerintem. Másfelől viszont sok dologban hasonlítunk és ez is nyugalommal tölt el mindkettőnket. Szóval, mindenképp lépek én valami, mert van egy olyan érzésem, hogy Ő nem mert/mer valamiyen oknál fogva. De egy biztos, elveszíteni NEM AKAROM!!!
2008. nov. 13. 22:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát eltelt a hétvége, és örömmel tudatom azzal, akit ez érdekel, hogy nem kellett semmit sem tennem, mert látom, hogy határozottabban közelebb került hozzám a barátnőm. Sokkal tobb szellemi és testi jelét is tapasztaltam. Szerintem mostmár ő is érzi, hogy fontos vagyok neki. Egy szó mint száz, örülünk egymásnak, és mindketten várjuk a hétvégét... :)
2008. nov. 18. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!