Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 évesen 19 éves barátnő?
Figyelt kérdés
Működhet egy kapcsolat hosszútávon két nagyon eltérő korú ember között? Tudom sokan mondják hogy "de hát az apja is lehetne" de ha élete szerelme az az ember akkor az nem érdekli hogy mások vajon mit gondolnak, de mégis szerintetek megmaradhat ez így? Vagy azt kell mondania az embernek, hogy tovább, leszek én még szerelmes és elengedni az egészet?2019. jún. 30. 08:19
31/33 anonim válasza:
Bocsi, lemaradt egy 0.
*20 évvel később...
32/33 anonim válasza:
A párom 42, én pedig 21 éves vagyok. Van egy 2,5 éves kisfiúnk. Minden okés szexben, és az életben is.
33/33 anonim válasza:
Az előző vagyok. 4 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!