Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40 évesen 19 éves barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen 19 éves barátnő?

Figyelt kérdés
Működhet egy kapcsolat hosszútávon két nagyon eltérő korú ember között? Tudom sokan mondják hogy "de hát az apja is lehetne" de ha élete szerelme az az ember akkor az nem érdekli hogy mások vajon mit gondolnak, de mégis szerintetek megmaradhat ez így? Vagy azt kell mondania az embernek, hogy tovább, leszek én még szerelmes és elengedni az egészet?

2019. jún. 30. 08:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
66%
ha te már papa leszel és már nem megy úgy strapa, ő akkor lesz a legjobban kiéhezve a szexre. bár addig kizárnám hogy tartana.
2019. jún. 30. 10:05
 12/33 anonim ***** válasza:
25%
Ne hallgass az irigy nőkre,tedd amit tenned kell.
2019. jún. 30. 10:17
 13/33 Lazy Lover ***** válasza:
41%
Mennyi ostoba ember van itt... 2 felnött hagy döntse el hogy együtt lesznek vagy nem...
2019. jún. 30. 10:43
 14/33 anonim ***** válasza:
45%

# 13

Nem azt kérte, hogy döntsenek helyette, hanem véleményt arról, hogy mások szerint működőképes-e egy ilyen kapcsolat hosszabb távon.

Egy 19 éves lánynál eleve nagyon kicsi az esélye, hogy azzal élje le az életét, akivel ilyen fiatalon összejön, még akkor sem, ha nincs a két fél között ilyen nagy korkülönbség.

Az meg megint más kérdés, hogy muszáj-e örökre tervezni, vagy el tudod, tudjátok fogadni, hogy együtt vagytok addig, amíg mind a ketten így akarjátok - függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak.

2019. jún. 30. 11:09
 15/33 anonim ***** válasza:
21%
7# Bocs,de 2 év az nekem hosszùtáv,sőt 3-4 is.Az meg nem 30 ,vagy 10 év.Nem sokan élik le együtt boldogságban az életük.
2019. jún. 30. 11:36
 16/33 Lazy Lover ***** válasza:
21%
semmi nem garantálja hogy örökké együtt leszenk... de addig is szeretik egymást
2019. jún. 30. 11:39
 17/33 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha életed szerelme akkor nincs mit tenni, vágjatok bele. De ne úgy mint itt nagytudású 40-es szexkalandra vágyó férfitársaid írták, hogy 2 év akkor 2 év... Bár még az extra rövid távnak, max 1 év lenne értelme (akkor nem cseszed el a csaj életét, nem tartod fel, csak szerez egy tapasztalatot). Ezen kívül ha életed szerelme, akkor úgyis megoldjátok valahogy. Kettő közötti megoldásokkal megszivatod a csajt. Az életed szerelme variációval is megszivatod, de akkor valamit valamiért, bevállaljátok ha úgy érzitek.
2019. jún. 30. 12:00
 18/33 anonim ***** válasza:
34%
Én nőként írtam,nem a szexkalandra vâgyó férfi.Tervezhet ő egész éltre is,ha az 3 év mùlva elmùlik.És mondhatjâk itt sokan,hogy mi lesz 10 év mùlva.Nem tök mindegy? Hosszùtávban gondolkodik,de az lehet 2-3 vagy 10 év is.Az meg nem csak kérdezőn mùlik.Ilyen erővel ne kezdjen el semmit.Az a lényeg,hogy mind a ketten ugyan azt akarják,az meg hogy mi lesz belőle a jövő titka.
2019. jún. 30. 12:06
 19/33 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyen ha 2 év, akkor 2 év gondolkodásnak szokott az lenne a vége, hogy 2 év múlva ott áll a lány 21 évesen egy babával, egy fillér nélkül, és elcseszte az életét. Mert ugye ééélete szeerelmeeee, és ennyi eszük van.
2019. jún. 30. 13:06
 20/33 anonim ***** válasza:
68%
kedves kérdező én is szoktam álmodozni, neked sem fog megártani!
2019. jún. 30. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!