Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 évesen 19 éves barátnő?
Az ismeretségi körömben van egy pont ilyen, még az életkor is stimmel. Jó lenne azt is tudni, hogy a csajt mi viszi rá erre. Lehet hányatott sorsú, jöhetett szar családból, ki tudja...
Amúgy pedig, szerintem azért egy pasi 25 felett azért, ha szexuálpszichológiai szempontból rendben van, nem kezd tini lányokkal. Kérdező, nálad is lehet némi defekt. Esetleg nem bírod a kritikát, nem bírod a megmérettetést egy korban hozzád illővel. Ez a lányka meg nyilván fennakadt szemekkel imád, csodál. Viszont készülj fel rá, hogy csak egy darabig. Eljön az idő, amikor felnő melletted, és új befektető után néz.
Hasonló korú ismerősöm volt együtt egy fiatalabb lánnyal (kb.38 volt a ffi és 20 volt a lány). 2 évet voltak együtt. Lement a hormonszint és utána konfliktusok jöttek (a lány nem preferálta a ffi 2 gyerekét, bulizni akart menni, a csávó pecázni, sütögetni barátokkal..stb.). Tehát őket szétszedte az életszakasz különbség. A családomban van viszont 2 házaspár, akik 14 év korkülönbséggel vannak, voltak, egyik pár 24 évet élt együtt és született 4 gyerek (ffi meghalt strokeban), másik helyen 8 éve vannak együtt és 2 gyerek is született (itt is a ffi idősebb).
Szóval ez lutri műkődni fog e..
Ismertem hasonló, fordított felállást. Nem működik, ez a helyzet hidd el sajnos. Közel két év nagy szerelem után jött egy fiatalabb, kecsegtetettőbb fél és már repült is a madárka...
Igen van olyan párok akiknél igen, ott valóban tiszta érzelem van, nem megjátszott, hazugságra épülő. Ott felnőtt a fiatalabb fél és szembe ment mindennel magukért és kitartott a döntése, ígérete mellett. De ez ritka, sőt alig van ilyen...
Sajnálom...
Nekem is volt tavalyig, 3 even keresztül 19é bnőm, pedig én most 52 vagyok. Nagyon élveztük mindketten.
Én fejeztem be vele, amikor a párom rákos lett és haldoklott szegény, na mindegy ez a szomorú része.
De atom jól éreztük magunkat, amig együtt voltunk.
Mára (őszerinte megbánta) szegény hogy járt ? Egy egosita önző hülyével összejött, terhes lett, baba lett és veszekedés hegyekben élnek.
Na ennyit erről ha a korodbélivel jössz ösze.
Rengeteg ilyet látni hallani, na akkor melyik is a jobb ?
Milyen érdekes..
Pont akkor lett rákos a párod, amikor te 3 éven át csaltad! Szerinted nem függ össze? Mert szerintem baromira összefügg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!