Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem bizonytalannak magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem bizonytalannak magam?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Egészen jól kijöttünk mindíg. Szeretjük egymást, de én egy hónapja azt érzem, hogy nem kívánok annyira vele lenni. Fura érzés, és nem tudom miért van, pedig szeretem őt. Ragaszkodom hozzá, de mikor együtt vagyunk, akkor valamiért nem nem érzem olyan jól magam. Viszont mikor nincs mellettem, akkor borzasztóan hiányzik. Ilyet még nem éreztem. Talán már észrevette rajtam, hogy fura vagyok. De nem szólt, nem kérdezett. Ráadásul ő még jobban ragaszkodik hozzám. Miért érzem ezt a fura szeretem, de mégsem mindíg jó vele érzést?
2019. jún. 28. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:
56%

Gondolom most egy kicsit sok volt a jóból és nincs tered viszonozni vagy arra, hogy hiányozzon... az, hogy emiatt most ő még jobban pedáloz, te még jobban távolodsz.

Vagy kapcsol és abbahagyja vagy nekifeszülsz és elkezdessz te közeledni most jobban, hogy neki kevesebb tere legyen neked nyalni, így visszaáll az egyensúly, esetleg ha a játszmák ól kinőttetek, megpróbálhatjátok megbeszélni.

32/f

2019. jún. 28. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!