Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egyszer megvert a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer megvert a barátom, megtenné máskor is?

Figyelt kérdés
Utána bocsánatot kért és tényleg sajnálja mert látom rajta. Ilyen a természete és hamar ideges lesz. Most költöztünk össze és most elkezdtem aggódni. Apukám is mindig verte anyámat és egész gyerekkoromba ezt láttam. Meg tud valaki változni szerintetek?
2019. jún. 27. 09:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
egy férfi nem ilyen! kapsz még többet is szerintem. a férfiak sosem ütnek meg nőt, gyermeket, gyengébbet. próbálj inkább ilyet keresni. tudom ezek unalmasak a nőknek, meg nem is olyan vagányok, mint az ilyen falurossza gyerek, de hát kompromisszumot kell kötni. ha bírod a verést maradj. de szerintem nem is könnyen szabadulnál.
2019. jún. 27. 21:17
 22/23 anonim ***** válasza:
1, Igen, valószínű. 2, Nem tud megváltozni.
2019. jún. 27. 22:55
 23/23 ElPopo válasza:
Persze es valoszinuleg megerdemled. Szerintem szivjad jobban az urad kislany
2019. okt. 28. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!