Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan nővel maradni, aki mellett unalomban úszik el az egész élet?
3 éve élek kapcsolatban egy nővel, aki nagyon szeret, de úgy érzem, csak telnek vele az évek, és nem történik semmi, amiért érdemes élni. Neki elég, ha egész nap bent gubbaszt, tévét néz, néha elmegy sportolni, de kerül minden kalandot, nem szeret emberek között lenni, unja az összes programot, nincsenek barátai, sem barátnői, én meg kezdek besavanyodni mellette, olyannak érzem magunkat, mint egy nyugdíjas pár. Ti megmaradnátok egy ilyen kapcsolatban?
36F
"vagy akár tettlegességgé fajul egy vita"
Aha, szóval beteg vagy... Inkább neki kéne elgondolkoznia a szakításon, mert nem vagy egészséges lelkű ember. Jézusom.
Sportol és nyugidt? Passzold át hozzám, ilyenre vágyom, helyette meg az osszes csaj utazni akar meg tegyem izgalmassá az életét...
28/F
#11:
Miért is? Mert tetszik, ha egy nő néha rám támad, amikor dühös? Szerintem ez aranyos és feszültségoldó hatású. Tudom, neked azok a normális nők, akik minden bajukat elfojtják, és inkább passzív agresszió formájában jön elő belőlük a baj, én nem őket preferálom. De szerintem ettől még nem vagyok beteg.
#12:
Annak örülök, hogy sportol, az nálam alap elvárás. A nyugodtsággal sincs bajom, a temperamentum és a nyugodtság nem zárják ki egymást. Voltak barátnőim, akik szerettek élni, hangosan nevetni, oldottak voltak társaságban vagy akár idegen környezetben, mégis nyugodtak voltak, és nem kellett őket szórakoztatni, nem is voltak utazás-mániások. (Azt én se bírom.) Amúgy az én barátnőm mindig csak utazgatna, ha lenne rá pénze, de akárhol van, mindenhol unja magát, mert nem talál semmi érdekeset máshol sem. Nekem az tetszik, ha valaki ott is megtalálja az érdekes dolgokat, a kalandokat, ahol van, nem mindig máshova vágyódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!