Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem érti, hogy nekem több idő kell?
A barátnőmmel elég nehéz időszakban vagyunk. Nekem sok a munka, hétköznap meló után semmire nincs energiám, de ha van egy kis szabadidőm azt is együtt töltjük. Múltkor mondtam neki, hogy szeretnék a saját dolgaimmal foglalkozni, mert úgy érzem mindent együtt csinálunk. Kiakadt és azóta alig szól hozzám. Minden héten csütörtök estétől együtt vagyunk hétfőig, de úgy érzem neki ez sem elég.
Szeretem, de sokszor azt érzem, minden idejét velem akarja tölteni. Ő azzal érvel, hogyha két ember szereti egymást, nincs olyan, hogy sok a másik. Én mostanra eljutottam odáig, hogy nem tudom vele akarok-e lenni, szeretem hiányzik, de valahol viszont nem érzem, hogy ő az a nő akivel később is együtt akarok lenni. Ezt megmondtam neki, és azóta mégjobban megváltozott, mondta, hogy akkor minek vagyok vele, ha így érzek?
Valahol azt érzem, ha nem akarná minden idejét velem tölteni és hagyna egy kis teret, ez megváltozna.
Nem élünk együtt. Augusztusban lesz két éve, hogy együtt vagyunk.
28F
Megint veszekedtünk.
Tegnap egész nap együtt voltunk, ma a haverokkal mentem találkozni, igaz azt mondtam neki, hogy 5-re biztosan végzek, de későn tudtam csak találkozni velük, így mondtam neki, hogy este 7-re átmegyek hozzá. Erre kiakadt, hogy 5 órát ígértem, és hogy a haverok biztosan fontosabbak. Erre mit kellene reagálnom?
Nem illetek össze, ennyi. Én se értem pl. az olyan kapcsolatokat, ahol a nő nem bírja egyedül eltolni a belét a nőgyógyászhoz vagy bevásárolni, mert oda is ráncigálni kell a pasikáját. Tegnap egész nap vele voltál, nehogy már a haverjaiddal se találkozhass másnap, mikor az egész hétvégét vele töltöd. Mondjuk azt én se tolerálnám, ha tojnának az én időmre és nem szólnának, hogy késnek a megbeszélt programról. Telefonálás a minimum ilyenkor, még idegennél is, nemhogy barátnőnél.
Szóval szakítsatok, ha ez most kevés a barátnődnek, hidd ez később csak rosszabb lesz, és már az is baj lesz, ha két szót váltasz mással telefonon...A csaj meg fog folytani, mert mások az igényeitek. Nőként én is ilyen vagyok, hát kiakadnék, ha pasimmal 0-24-ben csak egymást lenne szabad bámulnunk. Nekem is vannak saját hobbijaim, sportjaim, munkám, mégis össze tudjuk egyeztetni. Volt hogy 1 hónapra külföldre kellett utaznom, megbeszéltük és megértette a párom.
Menekülj kérdező ebből a kapcsolatból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!