Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pénzügyek- ha nem érti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzügyek- ha nem érti a célzást a férfi?

Figyelt kérdés
Rövid ideje vagyunk együtt, 21 évesek vagyunk. Fogamzásgátlót szedtem régebb óta és mondtam neki, hogy ha nem lenne senkim, már nem venném meg. Ő mondta, hogy neki jobb úgy és belead. Azóta már elkezdtem az újat, kérdezte is, hogy mennyibe került, elmondtam, mondta, hogy több mint felét majd kifizeti, de azóta semmi. Nekem ez így szar és nem akarok megsértődni, de azt se tudom, hogy ezt hogyan tálaljam, hogy ne tűnjek fillérbaszónak. Hogyan lehetne?
2019. márc. 6. 13:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki kulturáltan, hogy megfeledkezett róla.
2019. márc. 6. 14:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy beszélgetés során csak úgy mellékesen említsd meg neki, hogy milyen drágák a fogamzásgátlók. Ebből be kell ugorjon neki, hogy mit ígért...
2019. márc. 6. 14:04
 3/15 anonim ***** válasza:
25%
Egyik alkalommal, amikor térdelsz előtte, a szép nagy szemeivel ránézel, kiveszed a szádból a farkát (de a kezeddel tovább húzogatod), és lassan, halkan megszólalsz: figyelj, akkor majd ki tudod fizetni a fogamzásgátló felét?
2019. márc. 6. 14:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy megbeszélitek. Az emberek nagy többsége sajnos nem telepata, úgyhogy nem tudják kitalálni, hogy mire gondolsz.
2019. márc. 6. 14:39
 5/15 anonim ***** válasza:
14%

Hát, ez nem olyan nagy cucc. Ettől nagyobb gondod sose legyen az életben!

Nálam pl. a párom képtelen bánni a pénzzel, hónap felére elkölti minden pénzét, utána pedig tőlem kér kölcsön, meg velem veteti pl. a cigit. Akkor én mit szóljak?

2019. márc. 6. 14:44
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A célzást soha, egyetlen férfi sem fogja érteni. A férfi az egyenes beszédből ért. Ne haragudj, de nekem nagyon furcsa, hogy valakit magadba engedsz, de azt nem tudod vele megbeszélni, hogy a fogamzásgátlás költségeibe szálljon be. Ha ennyire nem bizalmas a viszonyotok, hogy vagy képes átadni magad neki?
2019. márc. 6. 14:46
 7/15 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Figyu, szeretnek megvenni xy dolgot, de most nincs ra elég keret, legyszives dobj meg a tabletta másik felével, ma vagy holnap.
2019. márc. 6. 14:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt nő vagy, ideje lenne egy életre leszoknod a célozgatásról és megtanulnod egyenesen, nyíltan kommunikálni. Ettől még nem leszel fillérbaszó.
2019. márc. 6. 15:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem arra var, hogy szolj es hozd a szamlat a patikabol. :D
2019. márc. 6. 16:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szívem! Oda tudnád akkor adni a tabletta árának a felét?" Köszi.

Ennyi. Mi ezen olyan marha bonyolult? Mindig elcsodálkozom, hogy a dugás az mehet, de kommunikálni luxus a másikkal.

2019. márc. 6. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!