Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Nem tudom már hogy mihez kezdjek a párom nem képes megváltozni, vagy egyáltalán fel sem fogja a szavainak, tetteinek a sulyat?!
Ne foglalkozz ezekkel a nyomikkal, saját nyomoruk élik ki! Most épp te rajtad, holnap máson vezetik le a saját feszültségüket.
Az tény, hogy verbálisan bántalmazó kapcsolatban élsz, a párod 99%, hogy személyiség zavarban(többféle is van), önkonrtoll-hiányban és dühkitörés zavarban szenved. Valószínűleg mindig is ilyen volt, max a gyerek után csúcsosodott ki és tűnt fel neked. Ugye a lilaköd
sokmindent elfed...
Hosszútávú pszichoterápiával+gyógyszer kezelhető. De sose lesz "egészséges". Hogy trauma, stressz, idegrendszeri problémák vagy mi okozza nála majd kiderül. Párterápia is jó lenne mindkettőtöknek.
Nos ha ezeket vázolod neki, határozottan, hogy vagy bele megy vagy elhagyod, láthatod is a reakcióját. 1 próbát megér. Ha elzárkozik akkor veszett fejsze nyele...nem éri meg az éveidet rápazarolni.
Én minden tekintetben bántalmazó kapcsolatban élek, sajnos egyelőre anyagi okok miatt nem tehetem meg, hogy kilépjek, de ha te igen, akkor ne sokáig várj! Idővel minden csak rosszabb lesz, ha nem kezelteti magát. Bár még akkor se tuti a siker. Sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!