Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Nem tudom már hogy mihez kezdjek a párom nem képes megváltozni, vagy egyáltalán fel sem fogja a szavainak, tetteinek a sulyat?!
Mit tegyél, mit tegyél? Ha azt akarod, hogy a gyerekeid egyszer nézzenek valamibe, lépj le e mellől az idegzsába mellől, amilyen gyorsan tudsz.
Esetleg lehet tudni, mi a végzettséged?
Beszélsz minimum angolul?
Ezeknek az ismeretében kicsit könnyebb tanácsot adni, azért kérdem.
Drágám, csak hiszed, hogy néz is bárki valamibe egy kapcarongyot... Milyen kis bájos naivitás, Istenem, mintha csak Rosalinda jelenne meg előttem, komolyan!
De tudod mit, szívem? Mártírkodj még, ahogy a csövön kifér, t'án ha elcseszed nem csak a saját, a gyerekeid életét is egy ilyen idegbeteggel. Majd 18 éves koruk után megköszönik, ha önellátóként emiatt járhatnak pszichológushoz, amíg meg nem halnak.
Hidd el, ha nem lesznek, ilyen mártírok, mint Te, érettségi után Rátok nem nyitják többet az ajtót.
Majd 20 év múlva meg kérdezed, hogy miért nem néznek feléd a porontyaid. Na, ezért nem!!!!
Úgyhogy én a helyedben ezt bescannelném és eltenném magamnak emlékbe, hogy majd 20 év múlva legyen valami fogalmam, hol is szúrtam el.
A minden neked mit jelent? Hogy foggal-körömmel kapaszkodsz a szarba? Egy partnerbe, aki konkrétan kutyába se vesz-legalábbis a leírásból ez jön le-?
Figyelj, ha te azért jöttél ide, hogy meggyőzzünk, hogy normális, amit a pasasod csinál, akkor jó, így is játszhatunk:"drágám, Te vagy az év anyja, aki ennyi mindent kibír a gyerekeiért. Igazi szent vagy! Nem is tudom, miért nem Téged tekintenek Teréz anya utódjának, olyan áldott jó ember vagy."
Drága, nem az az alap probléma, hogy úgy beszél veled a párod, mint egy kutyával se szoktak? Akkor meg?
És igen, ez a minden, ha hagyod, hogy így beszéljen veled a férjed...
Egyébként ajánlom szeretettel végig olvasni azokat a kérdéseket, amiben a szülő sír-rí,hogy nem áll vele szóba a gyereke.
Csak, hogy tudd, mire számíts ilyen strucc-politikát folytatva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!