Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Török barátom nem enged még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Török barátom nem enged még telefonon se beszélni férfiakkal. Szerintetek ez elfogadható?

Figyelt kérdés

Török barátom van, én 23 ő 32 éves. Nagyon nagyon féltékeny, nem merek már a telefonomhoz se nyúlni mert azt hiszi fiúkkal beszélek. Én nagyon társasági lény vagyok, szükségem van sok barátra. Vannak török és magyar barátaim is, de a fiúkkal mindig jobban kijöttem. Ha összefutnék egy fiú barátommal egy kávéra, nála az olyan nagy hiba lenne mint magyarországon egy megcsalás, vagy annál is nagyobb. Ha csak valami fiú ràmír pl instagramon akit nem is ismerek, azonnal tiltanom kell. Azt mondja itt ez a normàlis, itt nem beszélhetek pláne nem találkozhatok más fiúval. Egyébként nagyon jól megvagyunk, sokat hülyéskedünk nevetünk bolondozunk. A tenyerén hordoz, magyar sosem törődött még velem így, mint Ő. Bennem már nagyon összekeveredtek a magyar és török normák, én itt élek kint.

Szerintetek ez mennyire normális amit elvár? Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?

2019. jún. 23. 17:07
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:
Nyugi mindenki, már szeptember elején elmenekültem onnan. Már itthon vagyok és magyar párom van!:) Köszönet az értelmesebb válaszokért!
2020. jan. 20. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!